Szerzői jogok

Azzal, hogy Ön a Dunakeszi-Online (http://www.dunakeszi-online.com) weboldalt látogatja, akár külön regisztráció nélkül is elfogadja az alábbi feltételeket.

A Dunakeszi-Online oldalain megjelenő tartalom a szerzők személyes szellemi tulajdonának számítanak, azokat harmadik személy részben vagy egészben csak előzetes engedély után használhatja fel. Tiszteljük és kiemelten fontosnak tartjuk az oktatáshoz, művelődéshez, tudományos kutatáshoz és a szabad információhoz jutáshoz való jogot, ezért műveink ezen előzetes engedély után felhasználhatók akár származékos művek létrehozásához is az eredeti forrás (Dunakeszi-Online) feltüntetésével.

Oldalunktól értesüléseket átvenni a lapra való hivatkozással lehet (például saját weboldalon, publikációban, tanulmányban stb.), azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A kiadó előzetes írásos engedélye nélkül tilos a lap bármely részének (szöveg, grafika, fotó, videoanyag, program stb.) feldolgozása és értékesítése, kivéve a természetéből adódóan magáncélú felhasználását, például kinyomtatást. Ugyanígy tilos a lap egyes elemeinek, részleteinek újraközlése, valamint bármely oldal, adat, szöveg stb. engedély nélküli tükrözése, újraközvetítése.

A Dunakeszi-Online fenntart minden jogot a weblap részeinek vagy elemeinek grafikus megjelenésével, egyedi technikai megoldásaival kapcsolatban, melyek szellemi tulajdonjogát hazai és nemzetközi törvények védik. Ilyen módon törvény védi a Dunakeszi-Online elnevezést (azt on-line és papír alapú kiadásban is) és a weboldal logóját, front-end megjelenését (design) is.

A Dunakeszi-Online fent vázolt jogainak megsértése büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Dunakeszi-Online minden esetben érvényesíti a jogait és kártérítést követelhet.

A Dunakeszi-Online szerkesztői minden ésszerű erőfeszítést megtesznek annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállalunk szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartjuk a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtsunk végre, illetve a portált vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntessük. A rajtunk kívülálló okok miatt bekövetkezett tévedésekért nem tudunk felelősséget vállalni.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás