Sport

Bezár a Gérecz Attila Tanuszoda is Dunakeszin

2020-03-15

Felsőbb utasításig bezár a Gérecz Attila Tanuszoda Dunakeszin - jelent meg az intézmény facebook-oldalán, tegnap este. Az intézkedést a kormány koronavírus elleni védekezéssel kapcsolatos rendkívüli intézkedéseire, a vészhelyzet kihirdetésére tekintettel, valamint megelőzés céljából hozták meg.

Dunakeszi-Online

Kép forrása: az uszoda hivatalos facebook-oldala

A VSD mai mérkőzése is zárt kapus lesz

2020-03-14

Mint arról korábbi írásunkban már beszámoltunk, a mai napon a Pest megyei I. osztályú felnőtt bajnokság 19. fordulójában, a tabella harmadik helyén álló Dunakeszi a tizedik helyezett Tökölt fogadja a Fóti úti Sportcentrumban ("Kinizsi" pálya). A mérkőzés 15 órakor kezdődik. Ugyanakkor a koronavírus miatti veszélyhelyzet okán a mérkőzést zárt kapuk mögött játsszák le.

A mérkőzést ugyanakkor élő streamen keresztül követhetik az érdeklődők.

Gól nélküli döntetlent játszott a VSD Százhalombattán

2020-03-13

A harmadik helyen álló VS Dunakeszi múlt héten a tizenharmadik helyezett Százhalombatta otthonába utazott a Pest megyei I. osztályú felnőtt bajnokság 18. fordulójában. A Százhalombattai Városi Szabadidő Központban tartott mérkőzésen gól nem született, három sárga lapot azonban begyűjtöttek a Dunakeszi játékosai.

Az 59. percben Kiss Róbertet, a 60. percben Makrai Márk Dávidot, a 81. percben pedig Csordás Simon Tibor gyűjtött be figyelmeztetést a vendégek közül. A hazaiak nem kaptak lapot a meccsen.

Gyorshír: elmarad a Futakeszi is

2020-03-10

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a Dunakeszi Viadalhoz hasonlóan, az országos operatív törzs kérésére városunk sporteseményét, a Futakeszit a lakosság biztonsága érdekében le kell mondanunk. Szíves megértésüket köszönjük - olvasható a Dunakeszi Programiroda, valamint Dunakeszi város hivatalos facebook-oldalán.

Dunakeszi-Online

Magabiztos győzelem hazai pályán a Törtel ellen

2020-03-01

Magabiztos, 5:0-ás győzelmet aratott a VS Dunakeszi megyei I-es felnőtt csapata a Törteli KSK ellen tegnap, a "Kinizsi" pályán tartott mérkőzésen, a Pest megyei I. osztályú felnőtt bajnokság 17. fordulójában. A Dunakeszi ezzel 32 ponttal továbbra is a tabella harmadik helyén áll, a 33. pontos Maglódi TC és a 34 ponttal a bajnokságot vezető Viadukt SE - Biatorbágy mögött.

A Kecskés Zoltán vezette hazai csapat színeiben Makk Levente a 39. percben szerezte meg a vezetést, majd Szkunc Vjacseszlav talált a kapuba a 44. percben.

Vigyázz, kész, Futakeszi!

2020-02-25

A tavasz beköszöntével újra megrendezik Dunakeszi közös, amatőr futóversenyét. Az immár évek óta visszatérő, mára városi hagyománynak nevezhető Futakeszire idén március végén kerül sor. A népszerű sporteseményhez évek óta egyre több amatőr és profi sportoló, családok, kicsik és nagyok egyaránt csatlakoznak - írja a város honlapja. Hozzáteszik: a versenyzők, vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy a mozgás szerelmesei idén is három táv közül választhatnak. 2,5, 5 és 10 kilométeren élvezhetik a futás nyújtotta szabadságot.

Elveszítette első tavaszi meccsét a VS Dunakeszi Pilisen

2020-02-24

2-1 arányban diadalmaskodott a házigazda Pilisi LK - Legenda Sport a Városi Sportegyesület Dunakeszi első csapatával szemben a Pest megyei I. osztályú bajnokság 16. fordulójában, szombaton, annak ellenére, hogy a vezetést a Dunakeszi szerezte meg a 38. percben Gyulay Gábor Patrik találatával (0-1). A hazaiak Sipos István József góljával az 55. percben egyenlítettek (1-1), a győztes találatot pedig a rendes játékidő letelte után, a 92. percben állította be Sárán Tamás (2-1).

Autós kontra bringás

2017-05-24

A jó idő beköszöntével a közúti járművezetőknek egyre több figyelmet kell fordítaniuk a kerékpárral közlekedőkre. A kerékpárosok a közlekedésük során kiemelten veszélyeztetettek, mivel karosszéria nem védi őket, és az időjárás viszontagságainak is ki vannak szolgáltatva.

A kerékpáros mellett elhaladva célszerű az átlagosnál nagyobb oldaltávolságot tartani és figyelni kell arra is, hogy sávváltás során nehezebben észlelhetők a visszapillantó tükrökben.

Profi női tenisztorna Dunakeszin

2017-05-04

Május 6. és 13. között nemzetközi, profi szintű női tenisztornának ad otthont a Magyarság Sporttelep - olvasható a város honlapján.

A versenyen a tenisz világranglista 200. és 500. közötti helyezettjei küzdenek a Magyin. A versenyzők több mint 20 országból érkeznek, a teljes magyar élmezőnyön kívül többek között a világ három legtehetségesebb 18 év alatti lányából kettőt is láthatunk játszani. A verseny összdíjazása 25 000 $.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás