Rendőrségi hírek

Megerősítették: meglett a Dunakesziről eltűnt Nagy Károly

2020-03-13

Szerkesztőségünk megkeresésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya megerősítette: megtalálták a Dunakesziről eltűnt 10 éves Nagy Károlyt. "Értesülésük helytálló, a kisfiú épen és egészségesen meglett" - írta megkeresésünkre adott válaszában a rendőrség.

Dunakeszi-Online

Dunakesziről tűnt el, 10 éves srácot keres a rendőrség

2020-03-13

A Dunakeszi Rendőrkapitányság 13120/1114/2020 általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 10 éves Nagy Károly ügyében - írja hajnalban kiadott közleményében a police.hu honlapon a rendőrség. Mint írják, a kisfiú 2020. március 12-én délután elment játszani a Dunakeszi, Repülőtéri útra és azóta nem látták. A rendőrök jelenleg is keresik.

Károly 152 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, nagy szemű, barna hajú fiú. Eltűnésekor bordó felsőt, szürke melegítőt és zöld cipőt viselt.

Baleset Dunakeszin a Fóti út és a Batthyány Elemér utca kereszteződésében

2020-03-02

Kisebb, koccanásos baleset történt kora délután Dunakeszin, a Fóti út és a Batthyány Elemér utca kereszteződésében, a Kinizsi focipálya sarkánál - tájékoztatta szerkesztőségünket a Rendőrség. A beszámoló szerint személyi sérülés nem történt.

A helyszínről származó képet a Keszi Channel készítette.

Dunakeszi-Online

Közlekedési baleset a Fő úton, a benzinkúttól északra

2020-02-29

Közlekedési baleset történt Dunakeszin, a Fő úton, a Barátság útja kezdeténél található benzinkúttól északra, a kínai étterem magasságában - tájékoztatott a rendőrség. A rendőrség helyszíni szemléje várhatóan egy órán át fog tartani. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

Dunakeszi-Online

A kép illusztráció.

A hét dunakeszi hülyéje: katalizátort akart lopni, beszorult az autó alá, onnan kiabált segítségért

2020-02-28

A pesterzsébeti rendőrök elfogták azt a 44 éves dunakeszi férfit, aki beszorult egy kocsi alá, miközben annak katalizátorát akarta ellopni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába 2020. február 26-án 0 óra 14 perckor érkezett bejelentés egy jármű tulajdonosától, hogy Budapest XX. kerületében, a Helsinki úton a kocsija alatt fekszik egy férfi és segítségért kiabál.

Gyorshír: baleset az M0-áson, teljes útzár Dunakeszi közelében

2020-02-25

Baleset történt az M0-ás autóúton az M3-as autópálya lehajtója előtt a fóti és a dunakeszi lehajtók irányában. A rendőrség tájékoztatása szerint teljes útzár van érvényben, azonban egy forgalmi sávon hamarosan megindulhat a forgalom. Információink szerint két gépjármű ütközött és az egyik megpördül, utóbbi akadályozza a forgalmat. Személyi sérülésről nincs hír.

Dunakeszi-Online

Képünk illusztráció.

Rendőrségi felhívás

2017-08-04

A Váci nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen személyek azonosításához - áll Pest Megyei Rendőrkapitányság felhívásában. A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya eljárást indított csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Több mint egymillió forintot csalt ki egy idős embertől - rendőrségi felhívás

2017-08-03

A váci nyomozók az állampolgárok segítségét kérik ismeretlen nő azonosításához - olvasható a police.hu sajtóközleményében. A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen személy ellen.

A 30-35 év körüli nő 2017. május 29-én 8 óra 30 perc és 9 óra 30 perc között becsengetett egy vácdukai házba azzal az indokkal, hogy az ott lakó felvételt nyert egy közeli nyugdíjas otthonba. Az idős sértettel egy féléves térítésdíjnak megfelelő (több mint egymillió forintot) összeget kifizettetett, majd ismeretlen helyre távozott.

Szabadtéri tüzek Pest megyében

2017-07-20

Ismét megszaporodtak a szabadtéri tűzesetek Pest megyében, a héten volt olyan nap, amikor tizenöt esetben kellett hivatásos, önkormányzati, avagy önkéntes tűzoltóknak kisebb-nagyobb területeken beavatkozni - olvasható a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A hosszan tartó aszályos nyári melegben a száraz növényzet hamar lángra kap, és a gyorsan terjedő tűz pillanatokon belül hatalmas területeket emészt fel.

Saját zsebére dolgozott a biztosító üzletkötője

2017-06-20

A Monori Járási Ügyészség üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett, nagyobb kárt okozó csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki valótlan káresemények alapján, ügyfelek adatait felhasználva vette fel a biztosítási összegeket - olvasható a Pest Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás