Médiaajánlat

A Dunakeszi-Online a városi tájékoztatásban hiánypótló szerepet kíván betölteni. Ennek megfelelően növekszik látogatottsága is, mellyel kapcsolatos adatokat hamarosan itt is közzéteszünk.

2013. január 18-i adatok szerint az olvasók 33,33%-a Dunakesziről, 40,08%-a Budapestről érkezik oldalunkra, 2,99% Fótról, 2,05% Gödről olvas bennünket. A facebookon a kedvelők száma 1 366, akik 98%-ban dunakeszi lakosok, mivel az oldal a facebookon csak a dunakeszi lakosok körében volt hirdetve. Ebből következően a budapesti látogatók többsége az ingázók köréből kerül ki, akik Dunakeszin laknak, de Budapestre járnak dolgozni.

Hirdetéseinket ebből következően elsősorban helyi, dunakeszi és környékbeli, fóti, vagy gödi vállalkozásoknak ajánljuk.
Egyelőre háromféle hirdetéstípust kínálunk.

Címlap, vezércikk alatt

Az alábbi képen kék kerettel jelölt helyen található ez a hirdetés-típus, a vezércikk alatti cikkek értelemszerű lejjebb csúszása mellett.

A címoldalon minden esetben megjelenik, elhelyezhető maximum 725 pixel széles kép-elem, vagy animáció. A hirdetés magassága legfeljebb 300 pixeles lehet.

Címlap, oldalsó oszlopban

Fenti képen piros kerettel jelöltük ezt a hirdetés-típust, mely nem csak a címoldalon, de valamennyi cikk megnyitása esetén is megjelenik, itt legfeljebb 215 pixel széles kép-elem, vagy animáció helyezhető el. A hirdetés magassága legfeljebb 300 pixeles lehet.

Cikkeken belüli hirdetés

Az alábbi képen, piros kerettel jelölt helyen, valamennyi cikk megnyitása esetén megtalálható ez a hirdetés-típus. Itt ugyancsak 725 pixel széles kép-elem, vagy animáció helyezhető el. A hirdetés magassága legfeljebb 300 pixeles lehet.

Hirdetéseink minden esetben kattinthatók, így akár a hirdető oldalára, akár egy honlapunkon belül, részletesebb információkkal rendelkező oldalra vezetheti az olvasót. Innen ugyancsak lehetőség van tovább vezérelni a hirdető saját honlapjára.

Hirdetések elkészítése

Kép-formátumú hirdetést feltölteni akkor tudunk, ha az megfelel a fenti technikai feltételeknek. Vállaljuk hirdetések elkészítését is. Ebben az esetben megrendelőnk elküldi azon elemeket (pl.: cég logója), valamint azon adatokat, melyeket mindenképpen szerepeltetni szeretne hirdetésében.

Ugyancsak hirdetőnk küldi el az esetleges részletesebb adatokat, melyeket egy a hirdetésre kattintva elérhető oldalon helyezünk el.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy megjelenítés előtt a hirdetést korrektúrázzuk, az érdemi információk megváltoztatása nélkül.

Áraink bruttó árként értelmezendők, melyet megrendelőnk számla ellenében, 8 napon belül, átutalással rendezhet. Ennek hiányában a hirdetést külön figyelmeztetés nélkül, a mulasztás pótlásáig eltávolítjuk oldalunkról. A fizetési határidő elteltétől a fizetés teljesüléséig eltelt időszak a hirdetési időszakba beleszámít.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Címkék

Állásajánlatok

Tartalom megosztás