Varga Zoltán Pétert indítja a Jobbik jövő tavasszal az országgyűlési választáson

2017-04-11

Befejezte az országgyűlési jelöltállítás folyamatát a Jobbik Pest megye Dunakeszi központú, 5-ös számú választókerületében. A párt választókerületben működő alapszervezeteinek és a Jobbik Országos Elnökségének egyhangú támogatásával Varga Zoltán Péter, Dunakeszi önkormányzati képviselője indul az ellenzéki párt színeiben a jövő évi országgyűlési választáson - jelentette be Merkwart Krisztián, a Jobbik újonnan kinevezett választókerületi kampányfőnöke múlt pénteken, a dunakeszi főtéren tartott sajtótájékoztatón. Kérdésre válaszolva elmondták: azért nevezték meg ilyen korán jelöltjüket, hogy a választásig hátralévő bő egy évben minél több emberrel találkozhassanak és minél több helyi problémát feltárhassanak készülő helyi programjukhoz.

A Fidesz korrupt, a baloldal egymással harcol

Az ellenzéki párt szombaton közleményt is kiadott a jelölt személyével kapcsolatban. Ebben Merkwart Krisztián úgy fogalmaz:

Legerősebb ellenzéki pártként csak és kizárólag a Jobbiknak van lehetősége leváltani a korrupt Fideszt 2018-ban.

A jobbikos politikus szerint minden egyes baloldalra leadott szavazat elveszett szavazat, mivel a baloldali pártok már nem a magyar emberek képviseletéért, hanem csak a saját maguk politikai túlélésükért küzdenek és nem a Fideszt, hanem csak egymást akarják legyőzni. Szerinte mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a választópolgárok többsége is a Jobbikot tartja a lehetséges kormányváltó erőnek a Fidesszel szemben.

A Jobbik kormányzásának első lépései között antikorrupciós törvénycsomag elfogadása szerepel majd, melyet a nemzeti vagyon intézményesített szétlopásának felszámolása érdekében fogunk meghozni és amellyel éves szinten több, mint 400 milliárd forintot spórolna magyar költségvetés

- zárul a közlemény.

A szombati közleménnyel együtt a Jobbik megküldte az újonnan kinevezett képviselőjelölt, Varga Zoltán Péter önéletrajzát, melyet az alábbiakban, változtatás nélkül, teljes egészében közlünk olvasóinkkal.

Varga Zoltán Péternek hívnak, 32 éves vagyok. Budapesten születtem, 15 éve költöztem Dunakeszire, azelőtt a szomszédos Gödön éltem.

Középiskolába a dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumba jártam, itt érettségiztem. Jövőre fejezem be tanulmányaimat az egyik budapesti egyetem államigazgatási szakján, miközben tavaly óta párhuzamosan a Semmelweis Egyetemnek is hallgatója vagyok. Emellett az idei évben keresztféléves tanrendben vízilabda sportedzői OKJ képzésben is részt veszek. Vízimentő képesítéssel, hivatásos jogosítvánnyal és pályaalkalmassági vizsgával (PÁV-1) rendelkezem, elvégeztem a tűzoltó alaptanfolyamot, jelenleg pedig szolgálati célú kisgéphajó-vezetői vizsgára készülök. Középfokú angol nyelvvizsgám van.

Közéleti szerepvállalásom 2003-ban, 18 éves koromban kezdődött, ekkor lettem a Jobbik tagja, 2005-től dunakeszi elnöke, mely tisztségemre immár hatodik ciklusomra választott újra a szervezet közössége. 2008 óta a Jobbik Pest Megyei Választmányának alelnökeként dolgozom.

2010-től vagyok Pest Megye Közgyűlésének képviselője, a Jobbik képviselőcsoportjának frakcióvezető-helyettese, 2016 őszétől pedig a Jobbik dunakeszi önkormányzati képviselője.

Jelenleg hivatalosan Vona Gábor országgyűlési képviselő munkatársaként próbálom államigazgatási ismereteimet Magyarország érdekében hasznosítani.

Szabadidőmben orvosi ügyeleten gépkocsivezetőként dolgozom, melynek során folyamatban lévő egészségügyi tanulmányaimat is hasznosíthatom.

Online-csoport

Képek: Dunakanyari Napok

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás