Vádat emeltek: a nyolcadik emeletről akarta kidobni nevelt gyerekeit egy dunakeszi férfi

2016-02-22

A férfi már hónapok óta terrorizálta a családját. Az, hogy mi folyik a dunakeszi családban úgy derült ki, hogy a férfi egy nap az autók elé lökte nevelt lányát. A kislány nem sérült meg, nevelőapja rendőrkézre került - írja az Origo. A férfival szemben most kiskorú veszélyeztetése és súlyos testi sértés kísérlete a vád - közölte a Pest Megyei Főügyészség.

A nyomozás során kiderült: a férfi két éve kezdett rendszeresen inni, ami után rendszerint terrorizálta nevelt gyerekeit, egy kisfiút és egy kislányt. Gyakori volt, hogy éjszaka felébresztette a gyerekeket és kiabált velük. A lányt számos esetben trágár módon szidta, a semmiért megverte, megrugdosta. A fiút is többször azzal fenyegette meg, hogy megöli, megveri. Őt is többször megütötte, az ágyról ledobta a földre. A férfi mindezt konkrét ok nélkül, az alkohol miatt tette.

A gyerekeket azzal is megfenyegette, hogy ha panaszkodnak az anyjuknak, ledobja őket a 8. emeletről. Tavaly februárban a férfi nevelt lányával a dunakeszi vasútállomásra tartott, út közben folyamatosan veszekedett a kislánnyal, a kabátjánál fogva rángatta, szidta. Egyszer csak a lányt a járdáról az úttestre lökte, az arra haladó autók éppen hogy eltudták kerülni a gázolást. Az eset után a férfit a rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A férfit most kiskorú veszélyeztetése, és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével is vádolják. A Dunakeszi Járási Ügyészség börtönbüntetésre tett indítványt, a férfi előzetesben várja a tárgyalást.

Origo - Dunakeszi-Online

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 

Címkék