Újra a képviselők elé kerülhet a lakossággal egyeztetett állattartási rendelet

2016-11-14

Újra benyújtottam a társadalmi egyeztetést követően, a lakosság javaslataival kiegészített rendelet-tervezetemet, mely a kedvtelési célú állatok tartásának helyi szabályaira vonatkozik - írta hírportálunknak is megküldött Facebook-bejegyzésében a Jobbik önkormányzati képviselője. Varga Zoltán Péter hozzátette: egyúttal újra benyújtotta a lakossági javaslatok alapján készített kiegészítő javaslatait is, melyek az állattartók szigorúbb ellenőrzésére, emellett viszont igényeik biztosítására irányulnak: többek között az önkormányzat részére két chipolvasó vásárlása, új kutyafuttatók kialakítása és a meglévők karbantartása szerepel az előterjesztésben.

A lakossági észrevételek alapján íródott javaslatot a novemberi ülésen tárgyalja meg a képviselő-testület. Kíváncsi leszek, ezúttal méltatja-e annyira a város vezetése a lakossági véleményeket, hogy legalább napirendre veszi az előterjesztést - zárja bejegyzését Varga.

Októberben napirendre sem vették a lakossági véleményekkel kiegészített javaslatot

Mint korábban beszámoltunk, nem ez az első alkalom, amikor a kidolgozott szakmai javaslatot benyújtotta az ellenzéki önkormányzati képviselő. Az októberi képviselő-testületi ülés előtt heteken át tehettek javaslatot az előterjesztéshez a város lakói. A párt tájékoztatása szerint - amelyről hírportálunk is beszámolt - kifejezetten sikeres volt a társadalmi egyeztetés, sokan tettek javaslatot a tervezethez, az így kialakult javaslatot pedig már az előző hónapban a grémium elé terjesztette a jobbikos városatya.

A képviselő-testület végül napirendre sem vette a lakossági véleményekkel kiegészített javaslatot.

Dunakeszi-Online

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás