Önkéntes tűzoltóság kezdheti meg a munkáját Dunakeszin és Fóton

2017-04-24

A Duna Menti Önkéntes Mentő, Vízimentő és Tűzoltó Egyesület április elején hivatalosan is aláírta az együttműködési megállapodást a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságon az illetékes IV. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság vezetőjével és az igazgatóság parancsnokával - áll az egyesület közleményében.

Ezzel karnyújtásnyira került a cél, hogy - egyelőre - Fóton és Dunakeszin a hivatásos szervekkel együttműködő, általuk vezényelt és ellenőrzött önkéntes tűzoltóság segítse a hivatásos tűzoltók munkáját.

A dokumentumot Béres Ferenc tűzoltó alezredes, a IV. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka, valamint Varga Zoltán Péter, az egyesület elnöke írták alá, illetve Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok is ellátta kézjegyével.

Az új megállapodás eredményeként a két szervezet együttműködve szolgálhatja majd a közös célt, Dunakeszin és Fóton élő lakosok biztonságát. Ezzel a megállapodással huszonkettőre emelkedett a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködő önkéntes tűzoltó egyesületek száma - olvasható az FKI beszámolójában.

Online-csoport

Fotó: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Csontos Ferenc Zoltán tű. tőrm

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Címkék

Állásajánlatok

Tartalom megosztás