Napirendre sem vették a lakossággal egyeztetett ellenzéki javaslatot

2016-11-02

Napirendre sem vette a képviselő-testület fideszes többsége tegnapi ülésén a lakossággal hosszú heteken át egyeztetett és a dunakesziek véleményével kiegészített állattartási rendeletet és azokat a további indítványokat, melyeket az állattartók szigorúbb ellenőrzésére, másfelől viszont igényeik biztosítására javasoltunk: többek között az önkormányzat részére két chipolvasó vásárlása, új kutyafuttatók kialakítása és a meglévők karbantartása szerepelt az előterjesztésben - írja Varga Zoltán Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője pénteki, szerkesztőségünknek is elküldött Facebook-bejegyzésében. Mint fogalmaz, "törvényességi kifogás a jegyző részéről nem érkezett, a fideszes többség "csakazértse" vette napirendre a Jobbik szakmai javaslatát". Az előterjesztés múlt csütörtökön került a képviselő-testület elé.

Az ellenzéki képviselő arra is utalt bejegyzésében, hogy már a pénzügyi és jogi bizottság reggeli ülésén sem volt hajlandó tárgyalni a javaslatról a kormánypárti frakció, aztán a képviselő-testület délutáni ülésén végleg elutasította már annak napirendre vételét is.

Újra benyújtják javaslataikat

A legnagyobb közösségi oldal egyik Dunakeszi közéletével foglalkozó csoportjában a Jobbik képviselője jelezte, hogy újra be fogják nyújtani az állattartási rendeletet és annak kapcsán tett további javaslataikat.

Dunakeszi-Online

Fotó: Varga Zoltán Péter, Facebook

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Címkék