Megválasztotta a bizottsági tagokat és a tanácsnokokat a képviselő-testület

2014-10-31

Egy héttel megalakulása után, tegnap megtartotta első rendes ülését Dunakeszi Város képviselő-testülete. A képviselők döntöttek az SZMSZ módosításáról, az alakuló ülésen meghatározottak szerint a képviselők tiszteletdíjáról és megválasztották a bizottsági tagokat és tanácsnokokat is.

A képviselők az alap-tiszteletdíjat jelentősen csökkentették, ugyanakkor a különböző tisztségekért járó pótlékokkal együtt viszont az eddigiekhez képest emelték, majd ezt követően - ahogy ez várható volt - minden képviselőnek megszavaztak valamilyen tisztséget. A képviselő-testület a jövőben egyetlen bizottsággal működik, a pénzügyi és jogi bizottság elnöke Ábri Ferenc szocialista képviselő lesz. A bizottság tagjai Csoma Attila, Benkő Tamás és Dr. Kováts Sebestyén fideszes és Hircz Tamás független képviselő lesznek.

Családügyi főtanácsnoknak a fideszes Bocsák Istvánnét, környezetvédelmi főtanácsnoknak a jobbikos Nyíri Mártont választották a képviselők - mindketten eddig is a terület felelősei voltak.

Sport és ifjúsági tanácsnoknak Seltenreich Józsefet, külügyi tanácsnoknak Kárpáti Zoltánt, nemzetiségi tanácsnoknak Dr. Thoma Csabát, társadalmi kapcsolatokért felelős és egyházügyi tanácsnoknak Szabó Józsefet, a Fidesz-frakció tagjait választották.

Az újonnan létrehozott rendezett városért felelős tanácsnoki posztot az ellenzéki Radnóti Henrik, az ifjúságvédelmi és drogprevenciós tanácsnoki posztot az ugyancsak az Együtt-PM-DK-4K!-MLP-Moma színeiben képviselővé választott Lukácsi Bálint tölti be.

A polgármester és az alpolgármester személyével együtt valamennyi képviselő betölt valamilyen tisztséget a képviselő-testületben.

Dunakeszi-Online

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Címkék