Megújul a Fő út környezete, de ehhez a lakók együttműködésére is szükség van

2016-08-22

A tervek szerint 2017-ben megvalósul a Fő út környezetének felújítása, amely magába foglalja a légvezetékes elektromos (és telekommunikációs) hálózat földkábelesre történő átépítését, a villanyoszlopok cseréjét, a Fő úttal párhuzamosan további parkolóhelyek létesítését és a közút zöldfelületeinek növelését is - olvasható a város honlapján. Mint írják, az esztétikai előnyökön túl a beruházás jelentős előnye az is, hogy a jelenleg üzemben lévő légkábeles hálózattal szemben a földkábeles elektromos hálózat biztonságosabb energia ellátást biztosít.

A beruházás konkrét kivitelezési munkáira előkészülve, városunk aktív közvilágítási hálózatának üzemeltetéséért felelős EL-MŰ SZOLG. Elektromos Műszaki Szolgáltató Kft. munkatársai felmérik, hogy a jelenlegi légvezetékek helyett hogyan oldható meg az áram-ellátás ingatlanokra vezetése földkábelen - tájékoztatnak, majd azt kérik az ingatlantulajdonosoktól, hogy a beruházás gördülékenységét elősegítve engedjék be az ingatlanok területére az EL-MŰ SZOLG. Kft. munkatársait, akik a Fő úton található cégekhez a feltüntetett nyitvatartási, illetve ügyfélfogadási időben fognak érkezni, a magántulajdonban lévő ingatlanokhoz pedig akár hétvégén is ellátogatnak.

A városi honlap arról is tájékoztat, hogy a felmérés elvégzésére az Önkormányzat meghatalmazást állított ki. A felmérésre felhatalmazott tervezők Pracab Árpád Ottó és Flender Zsolt kereshetik fel az ott élőket az EL-MŰ SZOLG. Kft. nevében, akik kötelesek a felhatalmazást bemutatni.

Dunakeszi-Online

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Címkék