Megszépülhet Dunakeszi egy közterülete

2013-11-06

Valahol az országban teljesen felújítanak egy közterületet a kezdeményezés elindítói, akik szerint "egyre több játszótér szépül meg hazánkban. Egyre több játszótér, egyre több park, de messze nem elég." Ezért - mint honlapjukon fogalmaznak - gondoltak egy merészet és meghirdették a "MegSzépülAVárosom" Programot. Internetes szavazás dönt a győztesről, így hát érdemes minél többet klikkelni.

A program mögött az ÉpítkezemFelújítok kezdeményezést megalkotó 7, az építőiparhoz szorosan kapcsolódó cég áll, akik eddig az építkezőket és felújítókat segítette ötletes tanácsaival, különleges lehetőségeivel.

Három fázisban szépülhet meg Dunakeszi is. Ezek közül első a szavazás, amelyre a kezdeményezők honlapján (ide kattintva) van lehetőség - regisztráció nem, csupán egy e-mail cím szükséges. A szavazás szeptember 13-án kezdődött és december 20-án, 23:59:59-kor záródik.

Ezt követően a kezdeményezők a győztes település, vagy kerület önkormányzatával közösen választja ki azt a közterületet (parkot, játszóteret, körforgalmat, nyíltkertet), melyet az ÉpítkezemFelújítok csapata önköltségén a lakosság bevonásával megszépít, felújít.

A felújítás a kiválasztott közterület adottságaitól függően szemétszedésre, padok felújítására vagy igény esetén cseréjére, virágok, bokrok, fák ültetésére, füvesítésre, játszótér felújítására, arra eszközök vásárlására, kerítés felújítására, cseréjére, pavilonok, ülősarkok kialakítására, vagy akár szobor készíttetésére is kiterjedhet. A felújítás fázisa 2013. május 31-ig tart majd.

A szavazásban jelenleg Dunakeszi vezet, azonban Kiskunfélegyháza és a XIII. kerület veszélyesen szorongat bennünket. Szavazni naponta lehet a fent már megadott oldalon (ide kattintva). Kérjük, hogy egy gombnyomással támogassa, hogy Dunakeszin szépülhessen meg egy közterület.

Dunakeszi-Online

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Címkék