Már zajlik az ötletelés a Programirodában

2013-01-31

A 2013-as Dunakeszi Fesztre már javában zajlik az ötletelés: új, jobb, és színvonalasabb fellépőket szeretnének meghívni, valamint fel szeretnének készülni, olyan hibák kiküszöbölésére, mely a tavaly problémát jelentett. Ilyen volt például az éjszakába nyúló zajterhelés - mondta el a Telekeszi TV-nek Csoma Attila, a Programiroda vezetője, aki hozzátette: az új fellépők finanszírozásának, egyedül a szponzorációs összegek vethetnek határt. Csoma Attila rendkívül sikeresnek ítélte meg a 2012-es rendezvényt, melyen elmondása szerint 24 000 látogató vett részt.

Tavaly újdonságnak számított a Dunakeszi Plázs, mely a labdarúgó Európa Bajnokság idején várta a vendégeket, hasonló csak jövőre várható a Világbajnokság kapcsán.

Csoma Attila sikernek tartotta, a karácsonyi adománygyűjtő akciót, melynek keretein belül, mintegy 2 000 adomány gyűlt össze az "arra érdemes", vagy rászoruló személyek részére.

Március tizenötödikével kapcsolatban elmondta, hogy idén is lesz Dunakeszi viadal, a Programiroda már tárgyalásban van azokkal a hagyományőrzőkkel, akik bemutathatják egy 48-as időket idéző csatát. A Programiroda vezetője reményét fejezte ki, hogy sok fiatal is jelen lesz ezen a rendezvényen.

Az intézményektől, civil és egyéb szervezetektől igyekszenek előre bekérni a programokat, hogy negyed évre előre nyomtatott formában ki tudják adni azok összesítéséből készített hírlevelüket, valamint a programütközéseket ki lehessen küszöbölni. Csoma Attila elmondta: a legutóbbi programfüzet tartalmazza a városban megrendezésre kerülő programok zömét március 30-ig.

A Programiroda továbbra is szeretné, ha a lakosságtól visszajelzést kapnának. Úgy negatív, mint pozitív kritikákra is szükség van, hogy a munkájukat megkönnyítsék - mondta el a Programiroda vezetője.

Dunakeszi-Online

Fotó: DunakesziFeszt hivatalos oldala

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás