Kétmilliárdos közbeszerzést írt ki a város nevében a Közüzemi Kft.

2016-05-06

Keretmegállapodás megkötésére ír ki közbeszerzési eljárást a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. az önkormányzat nevében. A keretszerződést két évre kötnék meg, évente nagyságrendileg egymilliárd forintos összegben az önkormányzat "tulajdonában, fenntartásában, illetve kezelésében lévő különféle építmények építési, illetve építési jellegű felújítási, fenntartási munkáinak ellátására". A részletek leírása alapján a munkákra mindig egyedileg szerződnének, így azonban azokra már nem kellene minden alkalommal újabb közbeszerzési eljárást kiírni. A keretszerződés a kiírás szerint kétszer egy-egy évig meghosszabbítható. A milliárdos közbeszerzési eljárásról szóló értesítés május 4-én jelent meg, a pályázati határidő május 17-e lesz.

A közbeszerzési hatóság honlapján megjelenő hirdetmény szerint a két éves keretmegállapodás alapján a győztes pályázó lesz majd jogosult a város közigazgatási területén az előre nem meghatározható tartalmú és értékű, építési jellegű felújítási és fenntartási munkálatok elvégzésére. Az évi, összességében egymilliárd forint értékűre becsült munkálatokra minden alkalommal esetileg kell majd szerződést kötni. A módszer "előnye", hogy a közbeszerzési eljárást így már nem kell minden alkalommal külön-külön lefolytatni.

Mint a közbeszerzési eljárást meghirdető Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. a tájékoztatóban jelzi, "az egyedi szerződések értéke előzetesen nem meghatározható, azonban előreláthatóan mindenkori uniós értékhatárt egyik esetben sem éri el".

Összességében az egyedi szerződések értéke évente, előre láthatóan átlagosan nettó ötszázmillió és egymilliárd forint közötti összeg lesz. Az egyedi szerződések alapján elvégzendő kivitelezési munkákat a környező városi forgalom, indokolt mértéket nem meghaladó mértékű akadályozása mellett, a forgalom folyamatos biztosításával kell majd a győztes pályázónak megvalósítani.

A kiírás szerint a keretmegállapodás érvényessége legfeljebb két alkalommal, alkalmanként legfeljebb 12 hónappal meghosszabbítható.

Dunakeszi-Online

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Címkék