A Jobbik megválasztotta Dunakeszi új képviselőjét

2016-08-23

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Dunakeszi Alapszervezete Nyíri Márton önkormányzati képviselő lemondása után - a listás mandátumosztás lehetősége alapján - taggyűlés keretében, titkos szavazással választotta meg az új városatyát - írja szerkesztőségünknek is eljuttatott közleményében Csanádi Gábor, a Jobbik Pest megyei szóvivője.

A szervezet döntését a nemzeti párt országos elnöksége is jóváhagyta, valamint megerősítette, így a ciklus végéig a képviselői feladatokat Varga Zoltán Péter, a Jobbik Dunakeszi Alapszervezetének elnöke - a dunakeszi közösség érdekeit a legmesszebbmenőkig figyelembe véve - látja majd el - zárul az ellenzéki párt megyei szóvivőjének közleménye.

"Készen állok"

Varga Zoltán Péter újdonsült önkormányzati képviselő ma délelőtt sokatmondó képet posztolt facebook-oldalára. Ezen három dokumentum részlete - a Jobbik bírósági kivonata, a párt elnökének aláírási címpéldánya és egy a párt elnöke, Vona Gábor által személyesen aláírt dokumentum részlete - látható. Vélhetően a delegálás dokumentumairól van lehet szó, melyet Varga

Készen állok. Induljunk!

szavakkal tett közzé oldalán. Nem sokkal ezt megelőzően érkezett meg az ellenzéki párt fentebb már idézett közleménye arról, hogy a Jobbik helyi elnöke lesz Dunakeszi új önkormányzati képviselője.

Ma délután a Jobbik önkormányzati képviselője újabb bejegyzést tett közzé oldalán - az alábbi szavakkal osztotta meg a jobbikos közleményt:

Köszönöm helyi tagtársaim, az országos elnökség és önkormányzati kabinetünk támogatását! Nekem kell tehát képviselni mától a nemzeti ellenzék hangját Dunakeszin, e feladattal engem bíztak meg és én ezt vállaltam is. Kezdjünk neki!

A mandátum kiadásáról a jogszabály rendelkezései szerint a Helyi Választási Bizottságnak kell döntenie, az új ellenzéki képviselő a következő testületi ülésen vélhetően már teljes jogú tagként vehet részt.

Dunakeszi-Online

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Címkék