Gyorshír: nem kell a sportkomplexum a Dunakeszi-alsón élőknek

2016-04-23

Meg nem erősített információink szerint nagy arányban elutasította a Dunakeszi-alsón élők közössége azt, hogy az önkormányzat akár a repülőtér területén, akár a lósporttelep nyári pályájának úgynevezett starthelyén sportkomplexumot építsen. Mivel a város vezetése előre bejelentette, hogy a véleménynyilvánítás eredményét ügydöntőnek tekinti majd, így - amennyiben tartják a szavukat - nem fog megkezdődni a repülőtér mezejének beépítése. Tény ugyanakkor az is, hogy 2013-ban az önkormányzat hasonló ügyben egyszer már látszólag meghátrált, de az idei tavasz eseményei mutatják, hogy a város vezetése nem adta fel a repülőtér beépítésének megkezdésére vonatkozó terveit.

Ezúttal Benkő Tamás fideszes képviselő tett javaslatot a beruházásra, erről dönthettek ma a Dunakeszi-alsón élők, akik az előzetes adatok szerint nagy arányban az elképzelés ellen voksoltak. További részletek hamarosan.

Egyszer már meghátrált az önkormányzat

2013-ban a repülőtér egy másik sarkába terveztek 4,5 milliárdos összegből sportkomplexumot, de miután kiderült, hogy a Jobbik sorozatos kérdéseire hónapokon át valótlanságokat állítottak arról, hogy vannak-e konkrét tervek a sportkomplexumra vonatkozóan, az ellenzéki párt pedig megszerezte és nyilvánosságra hozta a mintegy fél éven keresztül eltitkolt terveket, kihátráltak az elképzelésből.

Dunakeszi-Online

Fotó: Molnár György

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Címkék

Állásajánlatok

Tartalom megosztás