Folytatódik a karácsonyi kampány

2013-12-23

Mint korábban beszámoltunk róla, a városban sok helyen találkozhatunk szembe a karácsonyi kampány elemeivel - óriásplakátokon, újsághirdetésekben kívánnak boldog ünnepeket a város vezetői, miközben a választásokat megelőző évben először ajándékcsomagot is kapnak a település 65 év feletti lakói. Időközben pedig az ellenoldal is belelendült.

A város Budapest felőli bejáratánál Szabó Imre volt szocialista miniszter óriásplakátja köszönti a Dunakeszire érkezőket, boldog Karácsonyt és nem is olyan enyhe célzással "változásban gazdag" boldog új évet kívánva 2014-re.

A hét végére kiteljesedett a városi üdvözletdömping is - az óriásplakátok, az újsághirdetés és időközben a városi tévében is leadott rövid bejátszás után, melyen Dióssi Csaba karácsonyi üzenetét tekinthették meg a tévénézők, megérkeztek a település postaládáiba a város vezetőinek karácsonyi jókívánságait tartalmazó képeslapok is, mindjárt együtt a Fidesz és önkormányzati képviselőjének képeslapjával, egy napos késéssel pedig a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje által aláírt lapok is.

Külön érdekesség, hogy a városi vezetők és az önkormányzati képviselő pártját is népszerűsítő képeslapok sok helyen együtt érkeztek meg a postaládákba.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Dunakeszi Hírhatár közérdekű adatigénylést nyújtott be a Polgármesteri Hivatalhoz az óriásplakátok és a polgármesteri beszámoló, valamint a 65 éven felüli lakosoknak juttatott ajándékcsomag részletei és ára vonatkozásában, mert - mint fogalmaznak - úgy gondolják, hogy a dunakeszi lakosoknak joguk van tudni, hogy miként gazdálkodik az Önkormányzat az adókkal. köztük a 2011-ben átlagosan négyszeresére emelkedett építményadóval.

Egy hírportálunkhoz érkezett olvasói levél írója, aki egyébként a hétvégi "képeslap-esőről" elsőként tájékoztatta hírportálunkat, jelezte felénk, hogy - mivel a Dunakeszi Hírhatár adatigénylése ezekre nem vonatkozott -, a képeslapok készítése és terjesztése vonatkozásában ő is közérdekű adatigényléssel fordul a Polgármesteri Hivatalhoz, az arra adott választ pedig szerkesztőségünk rendelkezésére bocsátja.

Dunakeszi-Online

Fotó: "A Dunakeszi repülőtérért" facebook-csoport

Megjegyzés:

A magunk részéről ezzel és hasonló témákkal az ünnep előtt többet nem foglalkozunk. Az esetleges válaszreakciókat Karácsony után közöljük, ezzel kapcsolatban a levélírók megértését kérjük.

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás