Feljelenti a Jobbik jelöltjét a Fidesznek kampányoló dunakeszi önkormányzat

2018-03-09

"Hazugság", "minden alapot nélkülöz", "feljelentjük" - sorozza Dunakeszi Város Önkormányzata a hét elején kiadott közleményében a Jobbik képviselőjelöltjét azzal kapcsolatban, hogy a Hír TV által közzétett hangfelvétel leleplezte a választási csalást, miszerint az önkormányzat megbízásából gyűjtöttek aláírást Tuzson Bencének, a Fidesz jelöltjének. Az önkormányzat közleményében érdemi cáfolatra egy mondatot sem vesztegettek.

Megdöbbentőnek tartjuk és visszautasítjuk Varga Zoltán Péter Hírtv-ben tett nyilakozatát (sic.), mely teljes mértékben hazugság - írja az önkormányzat. Mint fogalmaznak,

A Jobbikos képviselőjelölt, önkormányzati képviselő állítása minden alapot nélkülöz, melyet Dunakeszi Város Önkormányzata nem hagy szó nélkül, és megteszi a szükséges jogi lépéseket, mely szerint haladéktalanul feljelentést tesz az ügyben.

Az önkormányzat emellett felszólítja Varga Zoltán Pétert, hogy változtasson felháborító magatartásán, fejezze be az emberek szándékos félrevezetését, hagyjon fel az Önkormányzat elleni támadással és viselkedjen önkormányzati képviselőhöz méltóan mind megnyilvánulásaiban, mind cselekedeteiben.

A közlemény megfogalmazói ugyanakkor egyetlen érdemi mondatot sem vesztegettek arra, hogy érdemben cáfolják a hangfelvételt.

Ez kicsit olyan, mint amikor az óvodás lebukik, hogy betörte az ablakot, aztán mindenki másra mutogat maga helyett

- ezt már a Jobbik jelöltje reagálta hírportálunk kérdésére. Hozzátette: ha pénzzel, ha pénz nélkül, mindenképpen törvénytelen, hogy az önkormányzat az egyik jelölt mellett kampányol. Megerősítette ugyanakkor, hogy a hangfelvételen pénzről is szó esik.

Dunakeszi Város Önkormányzatától nem áll távol a fideszes kampánypropaganda: korábbi választások során már többször elmarasztalták vagy őt magát, vagy az általa milliókkal támogatott városi médiát választási jogsértésért, a Fidesz jelöltje mellett folytatott propaganda miatt

- emlékeztetett Varga, aki hozzátette:

Könnyű közpénzből pereskedni, meg feljelentgetni, de engem ezzel nem lehet elrettenteni. A továbbiakban is rá fogok mutatni a Fidesz összes manipulációjára és csalására, akkor is, ha ez Tuzson Bencének és az őt kampánylehetőségekkel sorozatosan kiszolgáló önkormányzatnak nem tetszik.

Arról eddig nincs információnk, hogy az önkormányzat tett-e valóban feljelentést az ügyben.

Online-csoport

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Címkék

Állásajánlatok

Tartalom megosztás