Fél órás késések a váci vonalon - Frissítve

2012-07-24

Tíztől harminc percig terjedő késésekkel közlekednek ma reggel is a váci és a szobi vasútvonalon a főváros irányába közlekedő szerelvények. Hírportálunk nem kapott információt arról, hogy az érintett vonatszakaszon baleset történt volna, így a késések oka ismeretlen.

A MÁV-Start több ezer utas véleményét kérdezi meg a következő két hétben, hogy így mérje fel az utazók igényeit és elvárásait - tájékoztatta a vasúttársaság az MTI-t éppen ma. A vasúttársaság tájékoztatása szerint a közvélemény-kutatás kérdőíveit kedden kezdik el kiosztani a vonatokon a jegyvizsgálók. A kérdések egyebek között a járművek kényelmével, a pénztárosok tájékozottságával, az állomások és a kocsik tisztaságával kapcsolatosak.

E sorok írója reménykedik benne, hogy a Budapest-Vác-Szob vonal sem marad ki a közvélemény-kutatásból, s reményeink szerint a Dunakeszin végzett Városi Konzultáció kérdőíveihez hasonlóan lesz hely a kiosztott lapokon egyéni vélemény megfogalmazására is.

A reggeli vonaton szolgálatot teljesítő jegyvizsgálót mindenesetre megkérdezzük arról, hogy van-e nála kérdőív. Az érdeklődés eredményéről olvasóink számára azonnal tájékoztatást adunk, melyet elsősorban a MÁV szolgáltatásait igénybe vevő olvasóinknak ajánlunk.

Dunakeszi-Online

Frissítés:

Érdeklődésünkre a Vácról Budapestre közlekedő 2359-es számú vonat jegyvizsgálójánál, miszerint értesültünk az elégedettségi felmérésről, a kérdést meg sem várva a következő választ kaptuk: "és mit csináljak vele?" A válasz "reményteli" módon vetíti előre a vasúttársaság hozzáállását az utasok véleményéhez.

Újabb udvarias próbálkozásunkra a jegyvizsgáló közölte, hogy még nem kapott kérdőívet.

Dunakeszi-Online

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás