Ebben már most a Jobbik nyert az ellenzéki pártok közül Dunakeszin

2018-04-06

Az ellenzéki pártok közül egyedül a Jobbik tudott valamennyi dunakeszi szavazókörbe szavazatszámlálót delegálni, így a párt képviselői valamennyi szavazókörben jelen lesznek vasárnap, hogy őrködjenek a választások tisztasága felett - írta közleményében a párt helyi szervezete pénteken. Az ellenzéki párt jelezte ugyanakkor, hogy figyelnek minden, közte a többi ellenzéki párt szavazataira is, akik nem tudtak minden szavazókörbe delegáltat küldeni.

A Jobbik élve a törvény adta lehetőséggel, az ellenzéki pártok közül egyedüliként valamennyi dunakeszi szavazókörbe delegálta szavazatszámlálóját - írta a Jobbik Dunakeszi Alapszervezete pénteki közleményében. Mint fogalmaznak, kiemelten fontosnak tartják, hogy a választás napján minden szabályszerűen történjen, bizottsági tagjaik a szavazás megkezdésétől az esti számlálás végéig jelen lesznek a dunakeszi szavazókörökben.

Minden erőnkkel igyekszünk felügyelni a voksolás és a szavazatszámlálás tisztaságát, ezzel is segítve a többség akaratát: a kormányváltás a beteljesülését

- zárul a közlemény.

Azon ellenzéki pártok szavazataira is figyelnek, akik nem tudtak minden szavazókörbe delegálni

Megkerestük a Jobbik képviselőjelöltjét, hogy azon ellenzéki pártok szavazataira is odafigyelnek-e a jobbikos delegáltak, akik nem tudtak minden szavazókörbe delegálni.

A Jobbiknak a választás tisztasága a fontos, szavazatszámlálóink ennek érdekében fognak dolgozni, legyen szó bármely párt szavazatairól

- válaszolta megkeresésünkre az ellenzéki képviselőjelölt.

Dunakeszi-Online

Fotó: MTI

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Címkék