Benkő Tamás lesz a Fidesz jelöltje

2013-02-13

A Fidesz Benkő Tamást, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának vezetőjét indítja a 7. számú választókerületben március 24. napjára kiírt időközi választáson. A jelöltet Dióssi Csaba, a Fidesz választókerületi elnöke a polgármesteri irodában készített felvételen mutatta be a Telekeszi TV-ben.

Dióssi Csaba elsőként Fodor Sándorné a körzet korábbi képviselőjének munkáját méltatta, ami a polgármester szerint éppen most kezdett beérni, mivel Dunakeszi alsón 11 új utcát építettek a ciklusban, mely a ciklus végére 18-ra fog bővülni. Fodor Sándorné megüresedett posztját olyan embernek kell átvennie, aki be tudja fejezni a megkezdett munkát – mondta Dióssi Csaba, aki úgy fogalmazott: megtalálták az ideális jelöltet. Benkő Tamás, aki több szállal kötődik a körzethez, 30-as évei elejére munkájában is az elsőszámú vezető pozíciót tölti be - utalt az MLSZ-ben betöltött vezető szerepére a polgármester, aki szerint ez is bizonyítja, hogy a képviselőjelölt komolyan veszi a feladatait.

Dióssi Csaba a városi televíziónak elmondta, hogy úgy gondolja, a jelenlegi fideszes többségű képviselő-testület jól fog tudni együttműködni Benkő Tamással megválasztása esetén, majd hozzátette: ez a fideszes többségű testület a garancia arra, hogy a képviselőjelölt bármely ígérete meg fog valósulni.

Benkő Tamás elmondta, hogy óriási kihívásnak tekinti a feladatot és nagy megtiszteltetés, hogy egy olyan képviselő-testület munkájába van lehetősége – amennyiben a választópolgárok is úgy gondolják - bekapcsolódni, amely "kézzel foghatóan és látványosan nagyon sokat tett a városért".

Benkő Tamás 20 éves kora óta él Dunakeszi alsón, korábban nagyszülei révén kötődött a városhoz. A Dunakeszi Napló és a Dunakeszi Krónika című kiadványok szerkesztéséből vette ki a részét, valamint négy éven keresztül a Zöld alsó című újságban vetették fel a lakosság problémáit.

Felkérése óta számtalan a választókerületben élő lakóval beszélgetett, és mint mondta: nagyon jó tapasztalat az az összefogás és az a rengeteg ötlet és javaslat, mellyel megpróbálják segíteni azt a munkát, melyet reményei szerint március 24-én a választópolgárok bizalmából elkezdhet, illetve folytathat.

Azt gondolom, hogy történelmi lehetőség előtt áll a választókerület, hiszen ahol egy ilyen hatalmas többséggel bíró képviselő-testület irányítja a várost és a személyemben egy ilyen ambiciózus fiatalember kerülhet be a testületbe, azzal a lakóközösségi erővel, azzal a civil összefogással, amelyet megtapasztaltam, és amelyeket már korábban is érzékeltem, azt gondolom, hogy olyan fejlesztéseket tudunk véghezvinni mind infrastrukturális, mind közösségi erő tekintetében, amely hosszútávon meghatározhatja a körzetben élők sorsát - fogalmazott a Fidesz jelöltje.

Benkő Tamás 37 éves, feleségével és két gyermekével él Dunakeszi alsón. A Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Karán tanult, 2001-től 2004-ig az Ifjúsági és Sportminisztériumban dolgozott. 2004 óta dolgozik a Pest Megyei Labdarúgó Szövetségnél, amely 2010 óta viseli a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága nevet.

Duankeszi-Online

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Címkék

Állásajánlatok

Tartalom megosztás