Az MSZP is indul a választáson

2013-02-19

Másodikként adta le az induláshoz szükséges ajánlószelvényeket a Magyar Szocialista Párt jelöltje hétfőn, a Helyi Választási Bizottságnál. A Bizottság mai ülésén nyilvántartásba vette a képviselőjelöltet. Miután semmiféle anyagot a mai napig szerkesztőségünkhöz nem juttattak el, így a nyilvántartásba vételi határozat, valamint a választókerületben kiszórt kampányanyaguk alapján tudjuk, hogy a szocialisták Feketéné Dr. Miczki Melindát, a Pest Megyei Közgyűlés tagját indítják a választáson.

A jelölt 32 éves, házas, egy óvodás korú gyermek anyukája. Információink szerint férje Fekete Zoltán, az MSZP fóti szervezetének elnöke. Információink szerint Gödön élnek, de a választásokra ideiglenes lakcímként a képviselőjelölt bejelentette magát Dunakeszire. A Helyi Választási Bizottság határozatában foglaltak szerint egészen pontosan a Napraforgó tér 2. szám alá. Szerkesztőségünk megpróbálta felkeresni a képviselőjelöltet, azonban nem jártunk sikerrel.

A szocialista párt jelöltje elképzeléseit nem küldte meg hozzánk, megszereztük azonban a szórólapot, amelyet a körzet területén aktivistáik terjesztettek. Miután ők eddig nem kívántak hírportálunkon megjelenni, így nem is foglaljuk össze programjukat, ezúttal beszéljen helyettük szórólapjuk.

Dunakeszi-Online

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Címkék

Állásajánlatok

Tartalom megosztás