Autó lángolt a dunakeszi rendőrségnél éjjel

2016-03-09

Kigyulladt egy kocsi kedden, nem sokkal éjfél előtt Dunakeszin, a rendőrkapitányság közvetlen közelében. Az autó a Madách Imre utcában, a parkolóban állt, a rendőrséggel szemben. A tűz oltását a rendőrség munkatársai kezdték meg, majd a fővárosi tűzoltók fejezték be. Felmerült, hogy szándékos gyújtogatás történt, de a helyszíni vizsgálatok végül nem találtak erre utaló nyomot. Személyi sérülés nem történt.

"Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy parkoló személyautó kedd éjjel Dunakeszin, a Madách Imre utcában. A tűz veszélyeztette a környezetében álló többi gépkocsit is. A fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a rendőrök több porral oltóval megkezdték a tűz oltását, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. Az égő gépkocsi végleges oltását a tűzoltók egy vízsugár segítségével fejezték be, illetve hűtötték vissza a felhevült karosszéria elemeket" - tájékoztatta szerkesztőségünket Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, aki hozzátette, hogy a tűzeset során személyi sérülés nem történt.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a tűzeset kapcsán a szándékosság, illetve a bűncselekmény gyanúja nem merült fel, így rendőrségi eljárás nem indult.

Dunakeszi-Online

Fotók: Ripost.hu, PMKI KMSZ

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Címkék