tűz

Kigyulladt a mikrosütő, kilenc ember került kórházba Dunakeszin

2017-05-15

Tűz volt egy családi házban Dunakeszin, kilenc ember kórházba került füstmérgezés gyanúja miatt. A tűz a kétszintes ház konyhájában keletkezett hétfő hajnali öt óra körül. A mentők hat felnőttet és három gyereket vittek kórházba füstmérgezés gyanúja miatt - írja az index.hu.

A mikrohullámú sütő gyulladt ki, és a lángok a konyhabútorokra is átterjedtek. A lángokat az ott lakók eloltották, az utómunkálatokat az újpesti hivatásos tűzoltók végezték el.

Újabb családi ház égett le Dunakeszin

2017-01-10

Teljes terjedelmében égett egy száznegyven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete hétfőre virradóra Dunakeszin, a Kálmán utcában - tájékoztatta szerkesztőségünket Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Mint írja, a tűz átterjedt az épület födémszerkezetére, valamint a ház garázsára is.

Egy családi ház is kigyulladt szilveszterkor

2017-01-02

Kigyulladt egy családi ház egyik helyisége Dunakeszin, december 31-én, délelőtt - közölte tájékoztatásában a Katasztrófavédelem.

Mint írják, a száz négyzetméteres családi ház egy helyisége égett szombat délelőtt, a Margit utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet. A házban két ember tartózkodott, egyikük égési sérüléseket szenvedett, ezért őt a mentők kórházba szállították.

Dunakeszin is tűz volt sziveszterkor

2017-01-01

Országszerte harminc tűzeset történt pirotechnikai eszközök használata miatt szilveszter éjszaka - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője vasárnap reggel az MTI-vel.

Mukics Dániel elmondta, hét esetben fenyők gyulladtak meg, a Győr-Moson-Sopron megyei Hegykőn hat tuja égett. Négy helyen tető gyulladt meg, Dunakeszin és Budapesten erkélyen elhelyezett tárgyak égtek.

Ismét kigyulladt egy személygépkocsi Dunakeszin

2016-09-06

Kigyulladt egy személygépkocsi utastere hétfő este Dunakeszin, a Vasút utcában - olvasható írja szerkesztőségünknek küldött tájékoztatásában Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A tájékoztatás szerint a tűz átterjedt a jármű motorterére is. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. A gépkocsiban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt.

Dunakanyar Hírszolgálat - Dunakeszi-Online

Kigyulladt egy autó a Fő úton csütörtök éjjel

2016-08-21

Kigyulladt egy személyautó motortere Dunakeszin, a Fő úton, csütörtök éjszaka - tájékoztatta szerkesztőségünket Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Mint írta, a gépkocsi sofőrje a tűzoltását egy porral oltóval még a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdte, ezzel megakadályozta a lángok továbbterjedését.

A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a még izzó részeket, illetve a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd áramtalanították a járművet.

A tűzeset során személyi sérülés nem történt - zárul a tájékoztatás.

Katasztrófavédelem: fokozottan figyeljünk a szabadtéri tüzekre!

2016-03-21

Az elmúlt napokban országszerte megnövekedett a szabadtéri tűzesetek száma, ezek többsége összefüggésbe hozható a megkezdett tavaszi kerti munkákkal - jelent meg a tájékoztatás a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Egy családi ház pincéje gyulladt ki Erdőkertesen

2016-03-20

Száz négyzetméteres családi ház pincéjében keletkezett tűz szerda este Erdőkertesen, a Gólya utcában - jelent meg a tájékoztatás a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A húsz négyzetméteres helyiségben a vegyes tüzelésű kazán mellett összehordott fahulladékok, papírok égtek. A gödöllői hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, szellőztették át a pincét. A tűz a ház lakórészére nem terjedt át, személyi sérülés nem történt - áll a közleményben.

Dunakanyar Hírszolgálat

Egy gázpalack robbant, a többit mesterlövészek lőtték ki - két sérültje van a dunakeszi tűznek

2016-01-20

Kigyulladt egy garázsként használt melléképület a benne parkoló kisteherautóval együtt kedd este Dunakeszi határában, a Vadász közben, a lángok egy közelben álló családi házra is átterjedtek - írja a Katasztrófavédelem honlapja. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek ki a főváros hivatásos tűzoltói, akik négy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épületek átszellőztetését és átvizsgálását, munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Épület lángolt Dunakeszin - gázpalackot hoztak ki a tűzoltók

2016-01-02

Egy körülbelül negyven négyzetméter alapterületű hétvégi ház borult lángokba csütörtök este Dunakeszi külvárosában, a Nevelőtó utcában - adta hírül a katasztrófavédelem honlapján. A tájékoztatás szerint a szilveszterkor történt tűzeset helyszínére a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik négy vízsugárral oltották el a lángokat, miközben egy gázpalackot is kihoztak az épületből. A tűz eloltása után a tűzoltók átszellőztették és átvizsgálták az épületet.

Dunakeszi-Online

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás