sport

Vigyázz, kész, Futakeszi!

2020-02-25

A tavasz beköszöntével újra megrendezik Dunakeszi közös, amatőr futóversenyét. Az immár évek óta visszatérő, mára városi hagyománynak nevezhető Futakeszire idén március végén kerül sor. A népszerű sporteseményhez évek óta egyre több amatőr és profi sportoló, családok, kicsik és nagyok egyaránt csatlakoznak - írja a város honlapja. Hozzáteszik: a versenyzők, vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy a mozgás szerelmesei idén is három táv közül választhatnak. 2,5, 5 és 10 kilométeren élvezhetik a futás nyújtotta szabadságot.

Sportol? Ezt hagyja ki!

2017-08-15

Nem engedélyezett összetevőket mutattak ki egy sportolóknak szánt, különleges táplálkozási célú élelmiszerben - olvasható a NÉBIH (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) honlapján. Kreatin-nitrátot és teakrint (koffeinhez hasonló, purinvázas alkaloidot) mutatott ki a lengyel hatóság egy USA-ból származó, különleges táplálkozási célú élelmiszerben.

Az elsősorban testépítőknek szánt, Magyarországon is megvásárolható Cellucor C4 G4 Chrome Series több ízesítésben kapható, különleges táplálkozási célú élelmiszer.

További sportolási lehetőségekkel fejlesztik a közösségi teret a Toldi lakópakrban

2017-01-29

A Toldi-Dombliget lakóparkokhoz kialakított közösségi tér funkcionális bővítését tervezi az önkormányzat - olvasható a város honlapján megjelenő tájékoztatásban. A területen, mely korábban a Duna Menti Regionális Vízmű tulajdonába tartozott, majd később a város tulajdonába került, már megvalósult egy játszótér és egy füves focipálya kialakítása. Most további eszközökkel egészítenék ki a teret.

Mozdulj Dunakeszi!

2016-06-26

Számtalan különleges rendezvénynek adott már otthont a Katonadomb, de ez most valami nagyon új: július 4-től szeptember 2-ig hetente háromszor, minden hétfőn, szerdán és pénteken 18:30-tól 19:30-ig ingyenes, kültéri aerobik órák Borsos Péterrel és a Dunakeszi ColorMax Fitness oktatóival - jelent meg a felhívás a város honlapján.

Vízitúra-megállóhely létesülhet a Dunakeszi Vízisport Telepen

2016-05-29

Dunakeszi Város Önkormányzata a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel együttműködve vízitúra megállóhely létrehozására nyújt be pályázatot, amely a Városi Vízisport Telepen kerülne kiépítésre. A pályázatban igényelhető keretösszeg 20 millió forint, mely fedezné a megállóhelyhez szükséges infrastruktúra tervezését és kivitelezését, valamint új eszközök beszerzését is - olvasható a tájékoztatás a település honlapján.

Elindult az idei FutaKeszi nevezése

2016-03-08

Az elmúlt év sikerei alapján április 10-én ismét megrendezésre kerül a FutaKeszi, a város tömegsport futóversenye - jelent meg a tájékoztatás a város honlapján. A versenyt Dunakeszi Város Sportigazgatósága rendezi a város lakosságának és a városunkba látogató futó vendégeknek.

A chipes időméréssel felszerelt versenyen a teljesítendő távok sokszínűségének köszönhetően részt vehet a város apraja-nagyja. Idén is tervezünk lufis-ovis futást a legkisebbeknek és a szüleiknek, valamint 2,5 és 5 kilométeres távokat azoknak, akik ki akarják próbálni magukat egy tavaszi vasárnapon.

Újra Kitartás csatája Dunakeszin

2016-02-29

Március 13-án, idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kitartás csatája - Battle of Courage Dunakeszin a Felkelő Nap Sportegyesület és a Dunakeszi Sportigazgatóság rendezésében - jelent meg a tájékoztatás a város honlapján. Az érdeklődők egy egész napon át, több különböző stílus mestereitől tanulhatnak kitartást fejlesztő, jellemet építő technikákat.

Hétvégénként egész nap, hétköznaponként változó időpontban kereshetik fel a koripályát a dunakesziek

2015-11-24

Mint korábban hírportálunk is beszámolt róla, a városháza mögötti Főtéren november 28-tól egészen január 31-ig egy 30x15 méteres jégpálya várja a korcsolyázni vágyókat - jelent meg a város honlapján. Mint írják, délelőttönként az óvodás és iskolás gyermekek szervezetten, osztályonként, csoportonként ingyen látogathatják majd a jeget, sőt, a korcsolyabérlést is ingyen biztosítják számukra. A megadott idősávokban a dunakesziek ötszáz forintért, a nem helyi lakosok pedig ezer forintért korcsolyázhatnak. A jégpálya pontos nyitvatartása a cikkben olvasható.

Labdarúgás - a hétvége összefoglalója

2015-10-19

Érdekesen alakult a hétvégén a 10. forduló mindhárom osztályban. A Veresegyház elkerülte a végső összeomlást. A Kinizsi nem boldogult a Verőcével, a Gödi SE-nek is hiányzott a hazai pálya. A Gödi SE II. irtózatos zakót kapott.

Nagy mérkőzés elé nézett a hétvégén a Veresegyház, hiszen a vele azonos pontszámú, utolsó helyen álló Üllőt fogadta. A hazaiak 3-1-es győzelmükkel megúszták a végső összeomlást és jelenleg a tabella 15. helyén szerepelnek hat ponttal.

Bővíteni kellett az óvodai korcsolyaprogramot Dunakeszin - új időpontok elérhetőek

2015-10-16

Október 12-től indult el az a program, amelynek keretében ingyenes korcsolya oktatást biztosítunk városunk nagycsoportos korú óvodásai számára a Megyeri úti jégcsarnokban. Az előzetes létszámfelméréshez képest jelentősen többen igényelték az ingyenes korcsolyázási lehetőséget - olvasható a város honlapján.

A program sikere örömteli a Város számára, ugyanakkor maga után vonta az idősávok átszervezését. Az első napok tapasztalatai azt mutatták, hogy a megnövekedett létszámmal már nem lehet tartani a szoros időbeosztást.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás