rablás

A rendőrség rablás miatt keresi a két férfit - a lakosság segítségét kérik

2016-03-28

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen - írja a rendőrség hivatalos honlapja, a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2016. március 24-én 17 óra körüli időben mentek be az idős sértett dunakeszi lakásába és az ott lakó idős, beteg férfitől készpénzt és ékszereket követeltek. A sértett felelősségre vonta őket, hogy mit keresnek az ingatlanában, de ekkor az ismeretlenek bántalmazták, majd lefogták és a lakásában pénz után kutattak. Végül a férfi előző napon kézhez vett nyugdíját vitték el.

Az elkövetőkről grafika készült, mely a cikkben megtekinthető.

Előzetes letartóztatásban a fájdalomcsillapítót rabló dunakeszi férfi

2016-03-13

Mint ahogy arról korábban a rendőrség tájékoztatása alapján hírportálunk is beszámolt, a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Iván 50 éves dunakeszi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. március 7-én 15 óra körüli időben ment be Dunakeszin egy gyógyszertárba, ahol kért egy doboz fájdalomcsillapítót, majd a kiszolgálást követően elővett egy kést, azt maga elé tartotta és fizetés nélkül magához vette a gyógyszert.

Fájdalomcsillapítót rabolt a dunakeszi patikából hétfőn a támadó - tegnap elfogták a rendőrök

2016-03-09

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Iván 50 éves dunakeszi lakos ellen - adta hírül a rendőrség hivatalos honlapja, a police.hu. Mint írják, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. március 7-én 15 óra körüli időben ment be Dunakeszin egy gyógyszertárba, ahol kért egy doboz fájdalomcsillapítót, majd a kiszolgálást követően elővett egy kést, azt maga elé tartotta és fizetés nélkül magához vette a gyógyszert. A férfi ezt követően kerékpárra ült és elhajtott a helyszínről.

Kirabolták a Casalgrande téri patikát

2016-03-07

Egy Dunakeszin lévő gyógyszertárban 2016. március 7-én a kora délutáni órákban rablás történt - tájékoztatta szerkesztőségünket Beluzsárné Belicza Andrea rendőr őrnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Mint írja, a bűncselekmény elkövetésének helyszínén a rendőrség munkatársai helyszíni szemlét tartottak.

Az eset kapcsán ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán. A nyomozók az ismeretlen tettes azonosításának céljából megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk kihallgatását - tájékoztatott a sajtószóvivő, aki hozzátette, hogy az eset kapcsán személyi sérülés nem történt.

Elképesztő: álrendőrök "házkutatás" felkiáltással hatoltak be a dunakeszi házba, "fegyvert" fogtak a 13 éves gyerek fejéhez

2015-10-08

"Rendőrség! Házkutatás!" - ezzel a felkiáltással hatolt be négy férfi október 1-én este fél tízkor egy dunakeszi házba, ahol pénzt és kábítószert követeltek az ott lakóktól - írja a rendőrség honlapja, a police.hu. A lakók nem engedelmeskedtek. A követelésnek a sértettek nem tettek eleget, ezért a tettesek egyike egy fegyvert vagy annak utánzatát szorított a 13 éves sértett fejéhez, miközben társai átkutatták a lakást. Az ismeretlen tettesek a lakásból két pár arany fülbevalót és készpénzt tulajdonítottak el, majd távoztak a helyszínről.

El akarták rabolni a kislányt a városi sporttelep elől

2015-04-21

Egy 12 éves kislányt akart elrabolni két férfi a Dunakeszi Sporttelep elől, ahol a lány teniszedzése után édesanyját várta - adta hírül az egyik kereskedelmi televízió hírműsora. Az edző szerint a gyerek "zsenialitásának" köszönhető, hogy nem történt baj. A fekete autóban ülő férfiak azt mondták a kislánynak hogy édesanyja hívta őket, hogy vigyék haza, mire az közölte, hogy az anyukája nagyot hall és nem szokott telefonálni, majd feldúltan visszarohant a pályára.

Vác: rablás a dohányboltban

2015-02-12

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság keresi azt az ismeretlen férfit, aki 2015. január 23-án kirabolt egy váci Nemzeti Dohányboltot.

A rendőrség jelenlegi adatai szerint az elkövető este fél 7 körül fenyegette meg a bolt alkalmazottját egy fegyverrel vagy annak utánzatával, hogy adja át a bevételt.

Késsel rabolt - 200 ezer forint a nyomravezetőnek

2014-01-28

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - adta hírül a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Rablás miatt keresik - grafikával

2014-01-01

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2013. december 29-én 18 óra 45 perc körüli időben a kezében késsel ment be egy fóti üzletbe, ahol az alkalmazottat megfenyegette és bevétel átadására kényszerítette. Az alkalmazott a fenyegetés hatására a kasszában lévő összeget átadta, majd a 30 év körüli, 160 cm magas, vékony testalkatú, kapucnis pulóvert viselő férfi a helyszínről elmenekült - adta hírül Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Előzetes letartóztatásba került a rabló

2013-11-19

Mint arról hírportálunk korábban is beszámolt, a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást H. János 36 éves fóti lakos ellen, aki 2013. november 8-án egy dunakeszi családi ház bejárati kapujánál bántalmazta az ott lakó és hazafelé tartó 83 éves sértettet, akitől ezt követően elvette az értékeit. Az idős asszony a bántalmazás következtében kórházi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett.

A Dunakeszi Járásbíróság 2013. november 13-án elrendelte H. János előzetes letartóztatását - adta hírül a városi rendőrkapitányság. - Ellene a további eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le - zárul a tájékoztatás.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás