Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Három méteres vízóraaknába esett egy dunakeszi nő - kimentették

2016-10-15

Közel három méteres vízóraaknába esett egy idős asszony péntek délután Dunakeszin, a Katona József utcában - tájékoztatta szerkesztőségünket Csámpai Attila tűzoltó törzszászlós, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Mint a tájékoztatásban olvasható, a fővárosi hivatásos tűzoltók kommunikálni tudtak az idős emberrel, de az mozdulni nem tudott. A történetnek szerencsés vége lett: a mentőszolgálat szakembereinek irányításával a tűzoltók a bajbajutott embert az aknából kiemelték és átadták a mentőknek.

Dunakeszi-Online

Ismét kigyulladt egy személygépkocsi Dunakeszin

2016-09-06

Kigyulladt egy személygépkocsi utastere hétfő este Dunakeszin, a Vasút utcában - olvasható írja szerkesztőségünknek küldött tájékoztatásában Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A tájékoztatás szerint a tűz átterjedt a jármű motorterére is. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. A gépkocsiban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt.

Dunakanyar Hírszolgálat - Dunakeszi-Online

Kigyulladt egy autó a Fő úton csütörtök éjjel

2016-08-21

Kigyulladt egy személyautó motortere Dunakeszin, a Fő úton, csütörtök éjszaka - tájékoztatta szerkesztőségünket Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Mint írta, a gépkocsi sofőrje a tűzoltását egy porral oltóval még a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdte, ezzel megakadályozta a lángok továbbterjedését.

A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a még izzó részeket, illetve a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd áramtalanították a járművet.

A tűzeset során személyi sérülés nem történt - zárul a tájékoztatás.

Egy ember kirepült az autóból a reggeli fóti balesetben

2016-08-14

Lámpaoszlopnak ütközött egy személyautó Fóton, a bevásárlóközpont felé vezető körforgalomban, vasárnapra virradóra - tájékoztatta szerkesztőségünket Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Mint írja, a gépkocsiban hárman utaztak, egyikőjük kirepült a járműből és súlyos sérüléseket, az autóban utazó másik két ember könnyű sérüléseket szenvedett.

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.

Rendőr és tűzoltó nap lesz Dunakeszin holnap

2016-04-29

Kerékpáros ügyességi verseny, veterán járművek bemutatója, füstsátor, rajzverseny, bűnmegelőzési vetélkedő, futóverseny, KRESZ-totó, kutyás bemutató, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat bemutatója, bűnügyi technikusok bemutatója, fegyver bemutató, tűzoltási bemutató - ezek és még sok más érdekes program várja azokat, akik kilátogatnak holnap a dunakeszi Katonadombra a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által szervezett rendőr és tűzoltó napra.

A rendezvény április 30-án, szombaton 10 órakor kezdődik és 16 óráig tart.

Gyanúsítottként hallgatták ki a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjét

2016-04-26

Szolgálati visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját a Központi Nyomozó Főügyészség - közölte Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel.

A szóvivő, akit a Lánglovagok.hu portál híre alapján keresett meg az MTI, a Pest megyei katasztrófavédelmi igazgatót április 15-én hallgatta ki a főügyészség budapesti regionális osztálya. Hozzátette: a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatás nem adható.

Autók lángoltak a dunakeszi Határ utcában

2016-04-06

Családi ház udvarán összehordott szemetet égettek kedd délben Dunakeszin, a Határ utcában. A tűz az égetés során elharapódzott, az udvaron parkoló gépkocsira, majd további parkoló gépjárműre is átterjedt - tájékoztatta szerkesztőségünket Csámpai Attila tűzoltó törzszászlós, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A tájékoztatás szerint a tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók a tűz oltását megkezdték, eközben egyikük füstöt lélegzett be, őt a mentők enyhe füstmérgezés gyanújával kórházba szállították.

Katasztrófavédelem: fokozottan figyeljünk a szabadtéri tüzekre!

2016-03-21

Az elmúlt napokban országszerte megnövekedett a szabadtéri tűzesetek száma, ezek többsége összefüggésbe hozható a megkezdett tavaszi kerti munkákkal - jelent meg a tájékoztatás a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Egy családi ház pincéje gyulladt ki Erdőkertesen

2016-03-20

Száz négyzetméteres családi ház pincéjében keletkezett tűz szerda este Erdőkertesen, a Gólya utcában - jelent meg a tájékoztatás a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A húsz négyzetméteres helyiségben a vegyes tüzelésű kazán mellett összehordott fahulladékok, papírok égtek. A gödöllői hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, szellőztették át a pincét. A tűz a ház lakórészére nem terjedt át, személyi sérülés nem történt - áll a közleményben.

Dunakanyar Hírszolgálat

Autó lángolt a dunakeszi rendőrségnél éjjel

2016-03-09

Kigyulladt egy kocsi kedden, nem sokkal éjfél előtt Dunakeszin, a rendőrkapitányság közvetlen közelében. Az autó a Madách Imre utcában, a parkolóban állt, a rendőrséggel szemben. A tűz oltását a rendőrség munkatársai kezdték meg, majd a fővárosi tűzoltók fejezték be. Felmerült, hogy szándékos gyújtogatás történt, de a helyszíni vizsgálatok végül nem találtak erre utaló nyomot. Személyi sérülés nem történt.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Címkék