óvoda

Döntöttek: Dunakeszin bezárják az óvodákat és a bölcsődéket, ügyeletet tartanak

2020-03-14

Dunakeszi Önkormányzata az iskolabezárásról szóló kormányzati döntést követően úgy határozott, hogy az önkormányzati fenntartású óvodákat és bölcsődéket visszavonásig zárva tartja - jelentette be Dióssi Csaba polgármester néhány perce közzétett facebook-bejegyzésében. Az iskolák bezárásnak tegnapi bejelentését követően egy ellenzéki képviselő már reggel erre kérte a város vezetését.

Levélben kérték az óvodák és a bölcsődék bezárását Dunakeszin és Fóton

2020-03-14

Az óvodák és a bölcsődék bezárását kérte a dunakeszi és a fóti polgármesternek küldött levelében Varga Zoltán Péter Pest megyei képviselő szombat reggel. A képviselő közösségi oldalon megosztott bejegyzésében azt írja, hogy már az iskolák bezárásnak tegnap esti bejelentését követően több megkeresés érdekezett hozzá a lakosságtól, melyben az önkormányzati fenntartású óvodák és bölcsődék sorsáról érdeklődtek szülők, nagyszülők, de a bejegyzés szerint intézményi dolgozók is.

Mi lesz az óvodákkal és a bölcsődékkel Dunakeszin?

2020-03-14

Mint ismert, a miniszterelnök tegnap bejelentette, hogy március 16-tól, hétfőtől zárva tartanak az iskolák, a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. E naptól kezdődően a bejelentés szerint tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Az intézkedés nem érinti ugyanakkor az önkormányzati fenntartásban lévő óvodákat és a bölcsődéket. Cikkünkhöz írt kommentekben és több, a település életével foglalkozó facebook-csoportban is felmerült, hogy miért csak az iskolákat zárják be, hisz a fertőzésveszély terjesztése pedig ugyanúgy fennáll az óvodákban és a bölcsődékben is.

Módosulnak az óvodai körzethatárok - itt a beiratkozás időpontja

2020-03-03

Az Alagligeten épülő új óvoda 2020 szeptemberében nyitja kapuit a tavalyi év őszén nyílt Napsugár Bölcsőde közvetlen szomszédságában - írja a város honlapja. A Brunszvik utcában jelenleg még kivitelezés alatt álló 4 csoportos óvodának a következő nevelési évben történő megnyitása miatt szükségessé vált az óvodai beíratási körzetek módosítása. Az óvodára lebontott új körzethatárokat a cikkhez csatolt fájlok megnyitásával lehet megtekinteni, melyeket a dunakeszi.hu honlapról töltöttünk le.

Álláshirdetés

2017-05-26

A Dunakeszi Óvodai és Humán Szolgáltató Központ és Könyvtár állást hirdet óvodapedagógus valamint udvari takarító munkakörökre.

A meghirdetett pozíciókról részletesen itt olvashat: http://dunakeszi.hu/a-mi-varosunk/hirek-kozelet/1381-hszk4

Dunakanyar Hírszolgálat

Pályázat "Biztonságos Óvoda" cím elnyerésére

2017-03-31

Az elsők között sikeresen jelentkező 200 intézmény kaphat segítséget, módszertani anyagokat és segédeszközöket a kisgyermekek közlekedésre nevelésének elindításához - olvashatjuk a Közlekedéspolitikáért Felelős Államtitkárság közleményében.

Az idén újra meghirdetett pályázat célja az óvodák pedagógiai programjaiba beépíthető közlekedésbiztonsági módszertani segédletek megismertetése az intézményekkel, óvodapedagógusokkal, a közlekedésre nevelés támogatása.

Megújulnak az óvodák játszóudvarai Dunakeszin

2016-01-14

2015-ben is aktívan zajlott az intézményi játszóudvarok felújításának programja Dunakeszin. A tavalyi évben elkészült többek között a Budai Nagy Antal utcai és az Alagi tagóvoda játszóterének teljes felújítása. A Lufthansával folytatott közös munka során megújultak a Piros Óvoda kerti elemei. Az Eszterlánc-Gyöngyharmat óvoda játszóterén is cserékre és új játékokra lehet számítani 2016-ban - amint az időjárás engedi - írja a város honlapján megjelenő tájékoztatásra hivatkozva a Dunakanyar Hírszolgálat.

Lakossági fórum a Szent Erzsébet Óvodába való jelentkezésről

2016-01-13

A Szent Imre Egyházközség lakossági fórumot szervez, melynek témája az egyházközségünk Szent Erzsébet Katolikus Óvodájába való jelentkezés lesz - olvasható a város honlapján. A lakossági fórumra 2016. február 9-én, kedden, 18 órakor kerül sor a Szent Imre Templomban (Dunakeszi, Szent Imre tér). Kisgyermekes, óvodaválasztás előtt álló házaspárokat, illetve gyermekvállalás előtt álló házaspárokat is szeretettel hívunk a tájékoztatóra - tájékoztatott Kecskés Attila plébános.

Dunakeszi-Online

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás