Nyíri Márton

Három fideszes alpolgármester és négy tanácsnok Dunakeszin: megtartotta első rendes ülését a képviselő-testület

2019-10-31

Három nappal az alakuló ülést követően megtartotta első rendes ülését Dunakeszi képviselő-testülete. A képviselők zárt ülésen két újabb alpolgármestert neveztek ki, valamint három tanácsnok, egy főtanácsnok megválasztásáról is döntöttek és megalakították a képviselő-testület egyetlen bizottságát. Nyílt ülésen többek között a szervezeti és működési szabályzatot módosították, a gyermekétkeztetési díjakról és a bölcsődék szakmai programjáról is határoztak a képviselők.

Eddigi formájában vége a Fidesz-MSZP koalíciónak Dunakeszin

2016-09-23

Múlt pénteken, rendkívüli képviselő-testületi ülésen tette le az esküt a dunakeszi grémium két új tagja: a szocialista Bilinszky Ferenc és a jobbikos Varga Zoltán Péter. Utóbbi a nyáron lemondott Nyíri Márton helyét veszi át a testületben, Bilinszky viszont azért szerezhetett mandátumot, mert a 2014-es választáson szocialista színekben képviselői helyet szerző Ábri Ferencnek adótartozása miatt a bíróság jogerősen is kimondta méltatlanságát - annak ellenére, hogy a Dióssi-féle fideszes városvezetés mindent megtett ennek elodázásáért.

A Jobbik nem pártpolitikát, "csupán" több ellenzéki kritikát vár új képviselőjétől

2016-08-19

A Jobbik új önkormányzati képviselőjétől azt várja, hogy az eddig megszokott színvonalú szakmai munka mellett az eddigieknél sokkal keményebben és hangsúlyosabban jelenítse meg azokat az ellenzéki kritikákat, amelyeket - legalábbis a képviselő-testületben - eddig szó nélkül hagytunk - olvasható a Dunakeszi Polgár városi magazin nemrég megjelent, augusztusi számában Nyíri Márton önkormányzati képviselő lemondása kapcsán a Jobbik helyi elnöksége által tett nyilatkozatban.

Lemondott a Jobbik dunakeszi képviselője

2016-07-23

A tagnapi napon Nyíri Márton, Dunakeszi Város Önkormányzatának képviselője benyújtotta lemondását a képviselő-testületnek. Nyíri Márton 2010-ben és 2014-ben is a Jobbik listájáról jutott be az önkormányzatba. Megválasztásától kezdődően környezetvédelmi tanácsnokként dolgozott. Lemondását közleményében azzal indokolta, hogy az utóbbi időben azonban politikai, stratégiai és kommunikációs véleménykülönbség alakult ki közte, és az őt delegáló Jobbik helyi vezetése között.

Nyíri Márton közleményében köszöni meg mindenkinek, aki hat éves munkáját "tanáccsal, tettel, vagy akár csak jóindulattal segítette".

Szakmai javaslat a Jobbiktól: az ellenzéki párt hulladékudvar létrehozására tett javaslatot, a képviselők elfogadták

2015-09-14

A Képviselő-testület május 26-i ülésén egyhangúlag fogadta el előterjesztésemet a városi szelektív hulladékgazdálkodás fejlesztéséről - adta hírül pártja által hírportálunknak eljuttatott közleményében Nyíri Márton önkormányzati képviselő, környezetvédelmi tanácsnok.

Emlékművet rongáltak Dunakeszin

2012-09-28

Ismeretlenek rongálták meg a honfoglalás ezeregyszázadik évfordulójára felállított emlékművet Dunakeszin. A Fő út mellett található kőből készült emlékművön rovásíráshoz hasonlító betűkkel a hét honfoglaló törzs neve olvasható, tetejére egy fából készült turulmadár, mely az emlékmű egészéhez hasonlóan ugyancsak Dér Győző alkotása, utólag lett elhelyezve.

A Jobbik a strand eredeti állapotának helyreállítását várja

2012-02-21

Mint arról korábban beszámoltunk, Nyíri Márton önkormányzati képviselő folytatja azt a vizsgálatot, mely a Dunakeszi stranddal kapcsolatban a jelenlegi állapothoz vezető események kapcsán indult Dunakeszi Város képviselő-testületének megbízásából. Varga Zoltán Péter, a Jobbik helyi elnöke hírportálunknak is eljuttatott közleményében számol be a vizsgálat állásáról. Mint arról a politikus beszámol, mintegy nyolcszáz oldalnyi dokumentum áttekintését kezdték meg a a közelmúltban.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás