mentő

Életveszélyes szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy lány Fóton

2016-02-14

A fővárosi katasztrófavédelmi mobil labort és a hivatásos tűzoltókat riasztották Fótra pénteken délután, a Rév utcába, ahol két gyermek rosszul lett. Szén-monoxid-mérgezés gyanúja merült fel - írja tájékoztatójában a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tűzoltók műszeres mérései igazolták a mérgező gáz jelenlétét, magas szén-monoxid-koncentrációt jelzett a berendezésük. A tűzoltók doktorszolgálata és a mentők mindkét gyermeket vizsgálják. Feltehetően egy palackos gázról működtetett berendezés okozta a problémát.

Sikeres újraélesztés az utolsó napon

2013-01-31

A Dunakeszi Nappali Sürgősségi Ügyelet a mai reggel utolsó szolgálatát kezdte meg a városban - adta hírül délelőtt az ügyelet üzemeltetője, a Dunakesziért Mentők Alapítvány facebook-profilján. A ma dél előtt pár perccel közzétett újabb bejegyzés szerint emlékezetes búcsúval, sikeres újraélesztéssel zárja a városban több mint három éves működését a nappali ügyelet.

A Dunakeszi Nappali Sürgősségi Ügyelet működésének utolsó napján egy rosszulléthez riasztották a kollégákat és ezzel egy időben az Országos Mentőszolgálat munkatársait - áll az Alapítvány facebook-profilján olvasható bejegyzésben. - Alig néhány perc alatt a helyszínre ért a nappali ügyelet mára beosztott csapata. Mester Imre és Czinege József azonnal megkezdték a beteg újraélesztését.

Nappali Ügyelet - Hitek és tévhitek

2013-01-18

A Dunakeszi-Online témában írt korábbi cikkének olvasottsága minden korábbi rekordot megdöntött hírportálunkon, így jól látható, hogy a dunakeszi lakosokat foglalkoztatja a téma. Múlt héten megjelentetett hírünkre számtalan bejegyzés érkezett a facebookon. Jórészt sajnálkozó vélemények az ügyelet megszűnésével kapcsolatban, de néhány hozzászólás alapján úgy ítéltük meg, hogy ez a téma igényel további boncolgatást - és több esetben némi pontosítást is.

Megszűnhet a nappali sürgősségi ügyelet Dunakeszin

2013-01-09

A Dunakesziért Mentők Alapítvány a mai napon az alább olvasható közleményt jelentette meg a Facebookon, majd szerkesztőségünknek közvetlenül is megküldték, kérve annak megjelentetését. A közleményt ezúttal változtatás nélkül közöljük, és természetesen a másik félnek, Dunakeszi Város Önkormányzatának is biztosítjuk a viszontválasz lehetőségét, amennyiben élnek vele. Tesszük ezt abban a reményben, hogy hátha sikerül az álláspontokat közelíteni egymáshoz.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Címkék

Állásajánlatok

Tartalom megosztás