média

Személyesen Dióssi Csaba irányítja az ellenzéki képviselőket lejárató blogot?

2018-02-18

Egy levelezés következményeiből úgy tűnik, hogy személyesen Dióssi Csaba fideszes polgármester irányíthatja azt a blogot, amely elsősorban a dunakeszi ellenzéki képviselők családi- és magánéletében mélységeiben vájkáló, lejárató szándékú írásairól vált ismertté. A közember számára ismeretlen szerzőkkel dolgozó, önkormányzathoz közeli Dunakeszi Piritós elnevezésű blog hatalmas hibát követett el, melyet egy újabb hibával tetéztek.

Trükkös közbeszerzéssel nyertek további szerződést az önkormányzati média üzemeltetői Dunakeszin

2015-07-02

A közbeszerzési törvény értelmében szolgáltatások esetében 25 millió forint az az értékhatár, amely alatt nem kell nyilvános felhívást közzétenni, hanem elegendő három céget titokban meghívni az adott közbeszerzési eljárásra. Dunakeszi Város Önkormányzata külön-külön 24 millió 950 ezer forintra becsülte és írta ki a városi újság kiadására és a városi televízió működtetésére szóló közbeszerzési eljárást is. Az eredmény megjelenéséig legnagyobb titokban zajló eljárást az eddigi üzemeltetők nyerték.

"Alaposan megcsorbították iskolánk és diákjaink hírnevét" - A gimnazisták kiakadtak a HírTV-re

2012-12-16

A Radnóti Miklós Gimnázium diáksága a facebookon is közzétett levelében kért helyreigazítást a HírTV-től, a televíziónak az iskolában tegnapi napon tartott ülősztrájkról szóló tudósítása kapcsán. A Radnóti Miklós Gimnázium sztrájkbizottsága a levél első mondatában megköszönte, hogy a televízió élő adásban adott hírt a megmozdulásról, vitatták ugyanakkor, hogy a HírTV a gondjaikkal foglakozott volna, illetőleg hogy bemutatta volna az érem mindkét oldalát.

Olvasónktól: Nem tudták volna....?

2012-12-15

Több országos hírportál is beszámolt a Randóti Miklós Gimnázium diákjai által szervezett mai megmozdulásról. A HírTV stábja is forgatott a helyszínen. A televízió honlapján megjelenő másfél perces beszámoló jelentős részében a riporter arról számol be, hogy érzése szerint a "diákok jelentős része nem is tudja, miért tüntet". Mindezt arra alapozta, hogy egy diák önmagában azt igazságtalannak tartotta, hogy az állam pénzén tanuló diplomás külföldön kezd el dolgozni.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Címkék