közbeszerzés

Kétmilliárdos közbeszerzést írt ki a város nevében a Közüzemi Kft.

2016-05-06

Keretmegállapodás megkötésére ír ki közbeszerzési eljárást a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. az önkormányzat nevében. A keretszerződést két évre kötnék meg, évente nagyságrendileg egymilliárd forintos összegben az önkormányzat "tulajdonában, fenntartásában, illetve kezelésében lévő különféle építmények építési, illetve építési jellegű felújítási, fenntartási munkáinak ellátására". A részletek leírása alapján a munkákra mindig egyedileg szerződnének, így azonban azokra már nem kellene minden alkalommal újabb közbeszerzési eljárást kiírni.

Új ügyfélszolgálatot kap a dunakeszi Polgármesteri Hivatal

2016-05-03

Kiválasztásra került a közbeszerzési eljárás nyertese, a Polgármesteri Hivatalban épülő ügyfélszolgálati iroda kivitelezője - olvasható a város honlapján. A munkálatok rövidesen elkezdődnek, a teljesítés határideje 2016. augusztus 31. Mint írják, az a cél, hogy a Városházán egy olyan ügyfélfogadó tér kerüljön kialakításra, mely átlagon felüli szolgáltatást biztosít az ügyintézésben.

A munkálatok alatt nem fog szünetelni a hivatali ügyintézés, illetve - az önkormányzat ígérete szerint - a korszerűsítés nem lesz negatív hatással a szolgáltatások menetére és azok átfutási idejére.

A Fidesz-kormány által stratégiailag kiemeltté minősített cég nyerte Dunakeszin a százmilliós megbízást - nem először

2015-09-09

Megkezdődött a József Attila Művelődési Központ felújítása. A munkálatokra a Trend Építő Zrt. kapott megbízást, amely sorozatosan nyeri el a közbeszerzéseket Dunakeszin. Ezúttal nettó 108 millió forintot kapnak a munkáért, mely a nyílászárók cseréjét, a homlokzat szigetelését és festését, valamint a tető cseréjét és bádogozását foglalja magában. 2012-ben Orbán Viktor miniszterelnök személyesen írta alá azt a kormányrendeletet, amelyben a kabinet a céget stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdasági szervezetté minősítette. Noha a rendelet azóta hatályát vesztette, a cég azóta egyetlen közbeszerzést sem bukott el Dunakeszin.

Trükkös közbeszerzéssel nyertek további szerződést az önkormányzati média üzemeltetői Dunakeszin

2015-07-02

A közbeszerzési törvény értelmében szolgáltatások esetében 25 millió forint az az értékhatár, amely alatt nem kell nyilvános felhívást közzétenni, hanem elegendő három céget titokban meghívni az adott közbeszerzési eljárásra. Dunakeszi Város Önkormányzata külön-külön 24 millió 950 ezer forintra becsülte és írta ki a városi újság kiadására és a városi televízió működtetésére szóló közbeszerzési eljárást is. Az eredmény megjelenéséig legnagyobb titokban zajló eljárást az eddigi üzemeltetők nyerték.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Címkék