koronavírus

Sajnos megvan az első dunakeszi fertőzött, 13 fő házi karanténban

2020-03-26

13 fő van házi karanténban Dunakeszin a legfrissebb információk szerint, a polgármester tájékoztatása alapján ugyanakkor megvan az első fertőzöttje is Dunakeszinek. Egy dunakeszi lakost koronavírus fertőzéssel kórházban kezelnek - írja Dióssi Csaba, hozzátéve, hogy a hír egyelőre még nem megerősített.

Hivatalos: Gödön már nyolcan vannak házi karanténban

2020-03-18

Gödön már nyolc ember érintett a koronavírussal kapcsolatban, ők házi karanténban vannak - erről Juhász Béla, Sződliget polgármestere számolt be facebook-bejegyzésében. A bejegyzésben azt is megemlíti, hogy Vácon három személy, Vácrátóton pedig egy érintett van, akik ugyancsak házi karanténban vannak. Ez arra utal, hogy az érintettek nem feltétlenül fertőzöttek, hanem vagy érintett területen utaztak keresztül, vagy valamely fertőzöttnél merültek fel kontaktszemélyként s emiatt figyelik meg őket.

Göd-Online

Tüdőszűrés? Labor? Pszichiátria? - Részben ezek is működnek Dunakeszin, itt mindent egyben elolvashat

2020-03-18

A tegnapi napon, a város honlapján megjelent tájékoztatással összhangban tájékoztattunk a Szakorvosi Rendelőintézet vészhelyzeti működési rendjéről. Ennek értelmében a héten csak a sebészet, a szemészet, a fül-orr-gégészet, a kardiológia, az urológia és a röntgen működik, a speciális szabályok szerint, azaz a tervezett vizsgálatokat csak életveszély, vagy tartós egészségkárosodás veszélye esetén végzik el, a korábbi cikkben jelzett időpontokban.

Önkormányzat: négy személy van Dunakeszin hatósági karanténban, igazolt fertőzésről nem tudnak

2020-03-18

Dunakeszi Város Önkormányzata tegnapi megkeresésünkre ugyan nem reagált, de mai, a város honlapján közzétett tájékoztatása szerint csupán négyen tartózkodnak Dunakeszin hatósági házi karanténban a koronavírus-járvány kapcsán. Igazolt fertőzésről az önkormányzatnak nincs tudomása.

Eddig kilenc dunakeszi érintettje lehet a koronavírusnak

2020-03-17

Meg nem erősített információk szerint kilenc dunakeszi ember lehet eddig érintett a koronavírus-járványban. Hogy ők fertőzöttek, vagy csak házi karantént rendeltek-e el velük szemben, azt egyelőre nem tudjuk. A rendőrség nem adott érdemi felvilágosítást, megkerestük az önkormányzatot.

Információs vonalat hoztak létre, karanténban lévő dunakeszieknek

2020-03-17

0-24-ben hívható információs vonalat hozott létre Dunakeszi önkormányzata, hatósági karanténban lévő dunakesziek számára. Az intézkedést Dióssi Csaba polgármester jelentette be facebook-oldalán. Fontos, hogy előre gondolkodjunk és felelősségteljesen cselekedjünk magunk és embertársaink védelmében - írta a polgármester. Az információs vonal a 06 70 379 59 79-es szám tárcsázásával érhető el.

Dunakeszi-Online

Vészhelyzeti működés a dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézetben

2020-03-17

A koronavírus-járvány miatt átalakul a dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet működése is a következő időszakban. Az egészségügyért felelős miniszter utasítása alapján a betegek tervezett egészségügyi ellátását csak akkor végzik el a szakorvosi rendelőben, ha életveszély, vagy tartós egészségkárosodás veszélye áll fenn - tájékoztat a város honlapja.

Teljesen bezár a Művelődési Ház

2020-03-16

Eddig csak a programjait mondta le, mai bejelentése alapján azonban teljesen bezár a VOKE József Attila Művelődési Központ, az intézmény tájékoztatása szerint. Mint fogalmaznak, a járványügyi helyzet miatt a Művelődési Ház 2020. március 16-ától bizonytalan időre zárva tart. Az esetleges változásról honlapjukon, vagy facebook-oldalukon lehet tájékozódni.

A véradást megtartják

Frissítve: zárva tart a városi könyvtár is Dunakeszin

2020-03-16

A kialakult járványügyi helyzet miatt 2020. március 16-tól a DÓHSZK Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár központi könyvtára és 1. sz. fiókkönyvtára bizonytalan ideig zárva tart - a hír a mai napon jelent meg a Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár honlapján. Az esetleges változásokról a könyvtár honlapján, vagy Facebook-oldalán tájékozódhatnak. A rendkívüli szünet idejére késedelmi díjat nem számítanak fel.

Határozatlan ideg bezár a Révész István Helytörténeti Gyűjtemény

2020-03-16

Értesítünk minden kedves Látogatót, hogy a koronavírus miatti rendkívüli helyzetre való tekintettel, a kormány által meghozott rendelkezések értelmében a Révész István Helytörténeti Gyűjtemény határozatlan időre zárva tart - jelent meg a tájékoztatás ma reggel a Gyűjtemény facebook-oldalán.

Dunakeszi-Online

Kép forrása: a Révész István Helytörténeti Gyűjtemény facebook-oldala

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás