késés

Időben akar munkába érni? A héten inkább haza se jöjjön este!

2018-02-06

Kedden nem sokkal 5 óra után Rákosrendező állomáson egy személyvonat áramszedője letört, a felsővezeték megsérült. A műszaki helyreállításig Rákosrendező és Budapest-Nyugati pályaudvar között csak az egyik vágányon közlekednek a vonatok - írta a MÁV Inform. A hiba kijavítását nem sokkal 10 óra előtt jelentette a vasúttársaság. Tegnap reggel ugyancsak Rákosrendezőnél szakadt le több vágány fölött a felsővezeték, emiatt a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között nem közlekedhettek a vonatok.

A Budapest-Dunakeszi-Göd-Vác vasútvonalon még most is jelentősek a késések

2016-12-02

Frissítés 9:15-kor: A Rákospalota-Újpest-Veresegyház-Vácrátót vonalon helyreállt a menetrendszerű vonatközlekedés.

A Budapest-Vác-Szob vonalon, Nagymaros és Szob között immár mindkét vágányon járnak a vonatok, a Göd és Dunakeszi szakaszon még tart a leszakadt vezeték helyreállítása. A Dunakanyar vasútvonalán jelentős késések vannak még.

Újra mindkét vágányon járnak a vonatok Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között

2016-10-24

Újra mindkét vágányon járhatnak a vonatok Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között - közölte a Mávinform sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.

Urbán Attila azt írta, hogy befejezték a helyszínelést ezen a szakaszon, várhatóan kora délutánra áll helyre a menetrend szerinti közlekedés a Budapest-Vác-Szob vonalon.

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Vác-Szob vonalon

2016-10-24

Gázolás miatt húsz-harminc percet késnek a vonatok a Budapest-Vác-Szob vonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.

Urbán Attila tájékoztatása szerint Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között ütött el egy EuroCity egy ismeretlen embert, aki a baleset következtében meghalt.

A hét képe: három hónapos a gödör

2015-09-22

Múlt héten pénteken egy a Madách utca és a Berzsenyi utca kereszteződésében idestova három hónapja éktelenkedő útbeomlást elkerítő korláton jelentek meg a képen látható táblák - "Kedves árok! Ma vagy három hónapos. Gratulálok!" - írták a jogosan türelmetlen ismeretlenek. A veszélyes helyen lévő gödör jelentősen akadályozta a forgalmas utak közlekedését. Az "emléktáblát" elhelyező személyek koszorúval is megemlékeztek a gödör három hónapos koráról.

Halálos baleset okozta a hajnali késéseket a váci vasútállomásnál

2014-02-13

Egy szerelő halála miatt késtek szerda hajnalban a vonatok a Budapest-Vác-Szob vonalon - közölte MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel.

A közlemény szerint szerda 4 óra 8 perckor a váci vasútállomás felsővezetékének átépítési munkálatai közben érte baleset a munkát kivitelező OVIT Zrt. egyik szerelőjét.

A baleset emberi mulasztásra, figyelmetlenségre és a biztonságot érintő rendszabályok megsértésére vezethető vissza - olvasható a szövegben.

Jelentősen késnek a vonatok a szobi vonalon

2014-02-05

Jelentős késéssel közlekednek a vonatok a szobi vonalon, miután zavar keletkezett az áramellátásban - tájékoztatta a Mávinform szerdán kora reggel az MTI-t.

A Budapest-Vác-Szob vasútvonalon, Dunakeszi és Vác között 4 óra 8 perctől tartós feszültségkimaradás miatt 50 percig álltak a vonatok - közölték.

Két arra közlekedő vonat utasainak 20-50 perc közötti késéssel kell számolniuk a reggeli órákban, a szerelvényfordulók miatt két vonatnál pedig 15-20 perc késés várható a délelőtti órákban is.

A felújítás miatt változik a MÁV menetrendje

2013-11-11

2013. november 23-tól módosul a vonatok menetrendje a Budapest-Szob vasútvonalon, ahol Vác állomás átépítése miatt szeptember közepe óta folyamatos fennakadásokkal közlekednek a szerelvények. A váci vasútállomás felújítását 2013. szeptember 16-án kezdte meg a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, melyhez az Új Széchenyi Terv keretében Uniós forrásokat is igénybe vesznek. A munkák megkezdése után azonban a környék egyik legjelentősebb forgalmát biztosítani hivatott vasútvonalon pillanatok alatt káoszba fulladt a közlekedés.

Egy órás késések, kimaradó járatok a Budapest-Vác-Szob vonalon - frissítve

2012-07-30

A késés tényén már meg sem lepődnek, ezzel szemben az a bejelentés, hogy az egyik reggeli gyorsított járat "szerelvényhiány" miatt kimarad, egyes utasok által az állomáson elejtett félmondatok szerint a szemtelenség határát súrolja. Ehhez képest az a tény, hogy az elvileg tíz perccel később érkező személyvonat is tizenöt percet késik, szinte el sem éri az utazóközönség ingerküszöbét.

Fél órás késések a váci vonalon - Frissítve

2012-07-24

Tíztől harminc percig terjedő késésekkel közlekednek ma reggel is a váci és a szobi vasútvonalon a főváros irányába közlekedő szerelvények. Hírportálunk nem kapott információt arról, hogy az érintett vonatszakaszon baleset történt volna, így a késések oka ismeretlen.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás