képviselő-testület

Gyermek- és fogorvosi ügyelet, bérlakások, ivartalanítási támogatás - ezekről is dönthet ma a dunakeszi képviselő-testület

2020-02-27

Gyermekorvosi ügyelet, fogorvosi- és 24 órás orvosi ügyelet, bérlakás-program, ivartalanítási támogatás kutya- és macskatartóknak - ezekről a kérdésekről is dönthet ma délután 15 órakor kezdődő ülésén Dunakeszi képviselő-testülete. Az összesen mintegy 110 millió forintnyi tervek a teljes, 10 milliárdot is meghaladó városi költségvetés egyetlen százalékát sem teszik ki.

Ma tárgyalja Dunakeszi költségvetését a képviselő-testület

2020-02-27

Ma két ülést tart hivatalosan Dunakeszi képviselő-testülete. Az első ülésen a város 2020. évi költségvetését, míg a másodikon több mint húsz további javaslatot vitatnak meg a képviselők. Szó lesz a Dunakeszi Kártya bevezetéséről, a közösségi együttélés szabályait sértő magatartások szankcionálásáról és a parkolásról is. Dunakeszi költségvetése 2020. évre meghaladja a 10 milliárd forintot, azaz ennyi bevételre számít és ennyit költhet el idén a település.

Dunakeszi-Online

Kép forrása: Dunakeszi Polgár

Képviselő-testületi ülés

2017-05-23

Dunakeszi Város Képviselő-testülete május 25-én (csütörtökön) 15.00 órától tartja ez évi hetedik testületi ülését - áll a város weboldalán olvasható meghívóban.

A napirendi pontok között szerepel a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. 2016. évi beszámolója, felügyelő bizottsági tagjainak megbízása és a céggel kötött vagyonkezelői szerződés módosítása, döntés születik a nyílt vízi kajak-kenu edzőközpont létesítésével és a tervezett tanuszoda ingatlanának területátadásával kapcsolatban.

A Közüzemi Kft. törvénysértései végre a képviselő-testület elé kerülnek ma

2016-09-29

A Jobbik az elmúlt években komoly harcot indított Dunakeszin az önkormányzat és intézményei, valamint az általuk alapított, közpénzből működő gazdasági társaságok átlátható működéséért. Ezek egyike, a Közüzemi Kft. hosszú évek óta nem teljesíti a közérdekű adatok nyilvánosságára vonatkozó jogszabályi kötelezettségeit, hisz honlapján a legfontosabb gazdasági és működési adatok annak ellenére sem érhetők el, hogy az ügyvezetőt többször, írásban felszólítottam a jogszabály betartására - írja szerkesztőségünknek elküldött közleményében az ellenzéki párt helyi képviselője.

A Jobbik megválasztotta Dunakeszi új képviselőjét

2016-08-23

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Dunakeszi Alapszervezete Nyíri Márton önkormányzati képviselő lemondása után - a listás mandátumosztás lehetősége alapján - taggyűlés keretében, titkos szavazással választotta meg az új városatyát - írja szerkesztőségünknek is eljuttatott közleményében Csanádi Gábor, a Jobbik Pest megyei szóvivője.

A szervezet döntését a nemzeti párt országos elnöksége is jóváhagyta, valamint megerősítette, így a ciklus végéig a képviselői feladatokat Varga Zoltán Péter, a Jobbik Dunakeszi Alapszervezetének elnöke - a dunakeszi közösség érdekeit a legmesszebbmenőkig figyelembe véve - látja majd el - zárul az ellenzéki párt megyei szóvivőjének közleménye.

Ünnepi és rendes képviselő-testületi ülés március 26-án

2015-03-25

Dunakeszi Város képviselő-testülete március 26-án, csütörtökön ülésezik újra: 14 órakor ünnepi ülés keretében, a Házasságkötő teremben városi kitüntetések átadására kerül sor, ezt követően pedig a Városháza tanácstermében kezdődik meg a rendes ülés.

Napirendre kerül majd a Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv, illetve egyes önkormányzati rendeletek módosítása, a VOKE József Attila Művelődési Központtal kötendő közművelődési megállapodás, a város vízkár-elhárítási és védekezési terve és az óvodai kapacitásbővítés ügye is.

Dunakeszi-Online

Ma döntenek a város költségvetéséről

2015-02-26

Dunakeszi Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. február 26-án 15 órától hivatalosan két testületi ülést is tart. Az első ülést követően - melyen az Önkormányzat idei költségvetéséről dönthetnek a képviselők - napirendre kerül a gyermekétkeztetési és egyéb térítési díjak megállapításáról szóló rendelet megalkotása, az Önkormányzat ide közbeszerzési terve és a Kisdobos utca átnevezésének kérdése is. A képviselők köztartozásmentes adózói adatbázisba történő felvételéről zárt ülés keretében lesz szó.

Dunakeszi-Online

Dunakeszi összes képviselője aláírta az Együttműködési Nyilatkozatot

2015-02-13

Ünnepi képviselő-testületi ülés keretében került sor az Együttműködési Nyilatkozat aláírására. A képviselő-testület minden tagja - pártállástól függetlenül - kinyilvánította, hogy a pártpolitikai érdekek helyett, Dunakeszi Város fejlődése érdekében kíván dolgozni, és elfogadja az együttműködésben foglalt célokat - írja Dióssi Csaba polgármester facebook-oldalán.

Ünnepi képviselő-testületi ülés

2015-02-08

Dunakeszi Város Képviselő-testületének idei második, ünnepi ülését február 9-én, 17 órára, a Városháza tanácstermébe hívta össze Dióssi Csaba polgármester. A polgármester napirend előtt az új önkormányzati ciklus terveiről ad majd tájékoztatást, napirend keretében pedig a Fazekas Mihály Általános Iskola bővítése miatt a Helyi Építési Szabályzat és a Szabályozási Terv soron kívüli módosításáról dönthetnek a képviselők.

Dunakeszi-Online

Megválasztotta a bizottsági tagokat és a tanácsnokokat a képviselő-testület

2014-10-31

Egy héttel megalakulása után, tegnap megtartotta első rendes ülését Dunakeszi Város képviselő-testülete. A képviselők döntöttek az SZMSZ módosításáról, az alakuló ülésen meghatározottak szerint a képviselők tiszteletdíjáról és megválasztották a bizottsági tagokat és tanácsnokokat is.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás