katasztrófa

Eloltották a tüzet a dunakeszi benzinkútnál

2012-08-12

Eloltották azt a tüzet, amely az M2-es autóút dunakeszi szakaszán egy benzinkút üzleténél keletkezett vasárnap délelőtt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy mitől lobbant lángra a benzinkút boltja, erre a kérdésre a most elrendelt tűzvizsgálat eredménye adhat választ.

Kigyulladt egy benzinkút az M2-esen

2012-08-12

Kigyulladt és jelenleg is ég egy benzinkút boltja Dunakeszi határában, az M2-es autóút Vác felé vezető szakaszán, személyi sérülés nem történt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint a benzinkút üzletének teteje és oldalfala kapott lángra, de a berendezési tárgyak egy része is ég.

Orkánerejű széllel csapott a vihar Vácra és Dunakeszire

2012-07-30

A tegnapi nap igen erős széllel járó zivatar csapott le Dunakeszire. Az este 8 óra tájban érkező vihar fákat tört ketté és valóságos katasztrófa sújtotta övezetté változtatta a város egyes részeit. Ma reggel a letört ágakat kerülgetve lehetett csak elindulni, egyes helyeken egész fákat döntött az úttestre a tomboló szél, valamint a lakótelepen szeméttel teli kukákat is kiborított, egyik-másikat több méterrel mozdított el a helyéről. Személyi sérülés információink szerint nem történt.

Megszüntették a gázömlést Dunakeszin

2012-06-05

A Tigáz beavatkozásának köszönhetően megszűnt a gázömlés a dunakeszi Fóti úton, ahol korábban egy munkagép átszakított egy nagynyomású vezetéket - közölte a cég szóvivője kedd délután az MTI-vel.

A rendőrség tájékoztatása szerint az az öt környékbeli is visszatérhetett otthonába, akiket a hibaelhárítás befejezéséig kiköltöztettek, s a forgalomterelésre sincs már szükség.

Száraz Gábor, a Tigáz szóvivője korábban azt közölte, hogy a Pest megyei város egyik épülő körforgalmánál a vízvezeték áthelyezése közben szakította el egy munkagép a gázvezetéket.

Munkagép szakított el egy gázvezetéket Dunakeszin

2012-06-05

Elszakított egy nagynyomású gázvezetéket egy munkagép Dunakeszin kedd délután; a forgalmat elterelik, néhány házból kitelepítették az embereket.

Száraz Gábor, a Tigáz szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a dunakeszi Fóti úton, egy épülő körforgalomnál a vízvezeték áthelyezése közben szakította el egy munkagép a nagynyomású gázvezetéket. A gázömlés megszüntetésén már dolgoznak a cég szakemberei.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Címkék

Tartalom megosztás