Jobbik Konyhakert Program

Dunakeszin is nagy siker volt az ingyenes palántaosztás

2016-06-20

Pillanatok alatt elkapkodták a Jobbik által ingyenesen osztott palántákat az érdeklődők - tájékoztatta a Jobbik Dunakeszi Alapszervezete szerkesztőségünket.

Hétfőn olyan elképesztő sikerrel zajlott a dunakeszi palántaosztás, hogy a legnagyobb tömegben arra sem volt időnk, hogy fényképeket készítsünk - írja a párt helyi szervezete Facebook-bejegyzésében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Jobbik Dunakeszi Alapszervezete a párt gödi szervezetének Konyhakert Programja hagyományait átvéve ingyenes paradicsom- és paprikapalántákat osztott Dunakeszin az érdeklődőknek múlt héten hétfőn.

Ingyen paradicsom- és paprikapalántát kaphat a Jobbiktól Dunakeszin

2016-06-11

A Jobbik Gödi Alapszervezete által évek óta hagyományosan megrendezett Konyhakert Program keretében évről évre paradicsom- és paprikapalántákat adnak ajándékba az érdeklődő lakosoknak. A nagy sikerre való tekintettel hagyományteremtő céllal idén először Dunakeszin is megszervezzük az ingyenes palántaosztást - tájékoztatta szerkesztőségünket a Jobbik Dunakeszi Alapszervezete. Ennek keretében ingyenes paradicsom- és paprikapalántákat adunk ajándékba a 2016. június 13-án, hétfőn a kínálópultunknál érdeklődő, dunakeszi lakcímkártyával rendelkező lakosoknak - olvasható a Jobbik, helyi honlapján.

Zöldségpalánták a gödieknek a Jobbik Konyhakert Program keretében

2016-06-09

Május utolsó szombatjának délelőttjén, két helyszínen összesen közel 600 db paradicsom- és paprikapalántát osztott ki a gödieknek a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi alapszervezete - tájékoztatta szerkesztőségünket Sipos Richárd önkormányzati képviselő.

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel ezúttal már két (egy felsőgödi, egy alsógödi) helyszínen került megrendezésre az ajándék palántaosztás a Jobbik Konyhakert Program keretében. Az eseményen részt vett Varga Zoltán Péter, a Jobbik választókerületi elnöke is. A szervezők köszönik a nagy érdeklődést, jövőre újból folytatni kívánják ezen kezdeményezésüket a gödi lakosok részére.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Címkék

Állásajánlatok

Tartalom megosztás