gázolás

Újra mindkét vágányon járnak a vonatok Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között

2016-10-24

Újra mindkét vágányon járhatnak a vonatok Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között - közölte a Mávinform sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.

Urbán Attila azt írta, hogy befejezték a helyszínelést ezen a szakaszon, várhatóan kora délutánra áll helyre a menetrend szerinti közlekedés a Budapest-Vác-Szob vonalon.

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Vác-Szob vonalon

2016-10-24

Gázolás miatt húsz-harminc percet késnek a vonatok a Budapest-Vác-Szob vonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.

Urbán Attila tájékoztatása szerint Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között ütött el egy EuroCity egy ismeretlen embert, aki a baleset következtében meghalt.

Halálos vonatgázolás miatt késtek ma a vonatok Göd és Dunakeszi között

2016-08-30

Halálra gázolt egy embert a Prágából Budapestre tartó Csárdás EuroCity Göd és Dunakeszi között kedden, ezért ezen a szakaszon leállították a vonatforgalmat - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

A rendőrség a helyszínelést délelőtt folytatta, a vasúttársaság vonatpótló buszokkal szállította az utasokat Göd és Dunakeszi között, az autóbuszos közlekedés és az átszállások miatt egy időre meghosszabbodott a vonatok menetideje a Budapest-Vác-Szob vonalon.

Később újraindult a vonatközlekedés

Tegnap újabb baleset történt Gödön

2016-07-13

Egy autó elütött egy gyalogost Gödön, a Köztársaság út és a Pesti út kereszteződésében tegnap dél körül. A balesetben a gyalogos megsérült - írja a police.hu.

Amíg a rendőrök vizsgálták a baleset körülményeit, addig az út egyik felét lezárták. A forgalom délutánig rendőri irányítás mellett egy sávon, váltakozó irányba haladt.

A helyszínelést a rendőrök délután 3 óra után befejezték, ezt követően az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat - zárult a rendőrségi tájékoztatás.

Dunakanyar Hírszolgálat - police.hu

Képünk illusztráció

14 éves gyermeket ütöttek el a Széchenyinél tegnap - súlyosan megsérült

2016-03-22

Az elsődleges orvosi vélemények alapján súlyosan megsérült az a 14 éves gyermek, akit egy 32 éves nő ütött el tegnap reggel 7 óra 20 perc körüli időben a dunakeszi Kossuth Lajos utcában. A gyerek a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szabályosan közlekedett, az autó sofőrje nem adta meg neki az elsőbbséget. Ezt követően a személygépkocsi áttért a szemközti sávba, ahol egy másik autóval is összeütközött. A baleset okait a Dunakeszi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Halálos gázolás történt Dunakeszin

2016-03-01

Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó egy gyalogost ütött el 2016. március 1-jén Dunakeszin a Fóti úton - írja a rendőrség hivatalos honlapja, a police.hu. Mint írják, a baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta a Fóti utat a balesettel érintett szakaszon, így a forgalmat a szomszédos Kossuth utcára terelik.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és óvatosságát!

Dunakeszi-Online

Befejezték a helyszínelést

2015-07-06

Ahogy arról korábban hírt adtunk, eddig tisztázatlan okból és körülmények között sodort el egy személygépkocsi egy kerékpárral közlekedő gyermeket 2015. július 6-án 16 óra 35 perc körüli időben Dunakeszin, a Fóti út 35. szám előtt lévő gyalogos-átkelőhelyen - írja a rendőrség hivatalos honlapja, a police.hu.

A baleset következtében a 12 éves gyermek megsérült. A helyszínelést a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad.

Dunakeszi-Online

Gyorshír: kerékpáros gyermeket ütött el az autó Dunakeszin

2015-07-06

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között gázolt el egy személygépkocsi egy kerékpárral közlekedő gyermeket 2015. július 6-án 16 óra 35 perc körüli időben Dunakeszin, a Fóti út 35. szám előtt lévő gyalogos-átkelőhelyen - adta hírül a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset következtében a 12 éves gyermek megsérült. A helyszínelést félpályás útlezárás mellett kezdték meg a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai. Az érintett útszakaszon a forgalom jelenleg egy sávon, váltakozó irányba halad.

Dunakeszi-Online

Kamion gázolt halálra egy férfit Dunakeszi közelében

2015-05-29

Elsodort egy kocsijából kiszálló embert egy kamion az M0-s autóúton péntek délelőtt Dunakeszi közelében. A férfi meghalt, a forgalmat elterelik - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A személyautó sofőrje azért szállt ki a járművéből, hogy a leállósávban megjavítsa műszaki hibás kocsiját, amikor egy arra elhaladó kamion elsodorta.

A baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos vonatgázolás Dunakeszi és Rákospalota között

2014-12-15

Halálra gázolt egy embert hétfő este Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között a fővárosba tartó személyvonat. A Mávinform közleménye szerint a Budapest–Vác–Szob-vasútvonalon 10-15 perces késésekre kell számítani a rendőrségi helyszínelés idején. A gázoló vonat 100-120 perc késéssel tudja folytatni az útját. A menetrend szerinti közlekedés a késő esti órákban áll helyre.

MTI - Dunakeszi-Online

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás