felújítás

Pályázat családi házak korszerűsítésére

2017-05-30

Az "Otthon melege program 2017: Családi házak korszerűsítése" célja a családi házak energetikai korszerűsítése és felújítása.

A pályázat keretében az épületek homlokzati nyílászáróinak cseréjére, homlokzatok hőszigetelésére, épületgépészeti rendszerek (pl. kazánok, radiátorok) energia-megtakarítást eredményező cseréjére, illetve felújítására és az épület gépészeti rendszeréhez csatlakozó megújuló energiafelhasználás kialakítására (napelemes rendszerek, napkollektoros rendszerek, biomassza kazánrendszerek kiépítésére) kérhető támogatás július elsejétől.

Halad a Szakorvosi Rendelőintézet felújítása

2016-10-11

Október végére elkészül a Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet új fűtési és hűtési rendszere - olvasható a tájékoztatás a város honlapján. Az épület korszerűsítésére 150 millió forintot nyert el a város, ennek köszönhetően sor került a nyílászárók cseréjére, illetve az épület teljes szigetelésére is, önkormányzati forrásból pedig felújították az épület teljes tetőszerkezetét, külső lépcsőket, rámpákat is.

Központi forrásból folytatódhat az iskolafelújítás

2016-03-06

Tornatermek, tantermek és tanuszodák épülhetnek a nemzeti köznevelési infrastruktúrafejlesztési program keretében az ország számos pontján az elkövetkező időszakban, s a kiemelt települések között szerepel Dunakeszi is - jelent meg az MTI-n.

Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vagyonpolitikai államtitkári feladatokat is ellátó helyettes államtitkára csütörtökön budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a 78 projektre 38,7 milliárd forintot fordítanak 2014 és 2018 között.

Megújulnak az óvodák játszóudvarai Dunakeszin

2016-01-14

2015-ben is aktívan zajlott az intézményi játszóudvarok felújításának programja Dunakeszin. A tavalyi évben elkészült többek között a Budai Nagy Antal utcai és az Alagi tagóvoda játszóterének teljes felújítása. A Lufthansával folytatott közös munka során megújultak a Piros Óvoda kerti elemei. Az Eszterlánc-Gyöngyharmat óvoda játszóterén is cserékre és új játékokra lehet számítani 2016-ban - amint az időjárás engedi - írja a város honlapján megjelenő tájékoztatásra hivatkozva a Dunakanyar Hírszolgálat.

Átadták a Dunakeszi Rendőrkapitányság felújított épületét

2015-12-18

Energetikai felújításon esett át a Dunakeszi Rendőrkapitányság épülete. Az átfogó korszerűsítési programban szereplő hat megyei rendőrségi ingatlan közül utolsóként modernizált kapitányság avatását kedden tartották.

Az eseményen Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációért felelős államtitkára a kormány és a magyar emberek köszönetét tolmácsolta a magyar, közöttük a dunakeszi rendőröknek.

Átadták a Humán Szolgáltató Központ felújított épületét

2015-11-23

November 19-én átadásra került a felújított dunakeszi Humán Szolgáltató Központ épülete - jelent meg a város honlapján.

A Humán Szolgáltató Központ teljes belső felújításon esett át. Megújultak a vizesblokkok, kicserélték a teljes belső padlóburkolatot, korszerűsítették a világítást, illetve sor került a légkondicionáló rendszer felszerelésére is. Már régóta igény volt egy irattárra és egy eszközraktárra is, melyeket szintén sikerült kialakítani. Felújították az irodahelységeket is, komplett átalakításon és festésen estek át.

Leszakadt a mennyezet a Szakorvosi Rendelőintézetben

2015-11-18

Tegnap délután levált a Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet épületében a második emeleti álmennyezeti borítás egy része. Személyi sérülés és anyagi kár nem történt, a javítási munkálatokat már megkezdték - áll a tájékoztatás a város honlapján.

Megújul a Klapka utca északi része Dunakeszin

2015-11-14

Dunakeszi Város Önkormányzata az elmúlt öt évben kiemelt fontosságú ügyként kezelt minden útépítéssel és felújítással kapcsolatos tervet. Jelenleg a Klapka György utca északi részén történnek a leglényegesebb módosítások - az útburkolat javításain túl új összekötő utak épülnek és tervben van a közvilágítás fejlesztése is - jelent meg a város honlapján.

Megújult a Bárdos Lajos Általános Iskola belső tere

2015-10-20

A dunakeszi Bárdos Lajos Általános Iskola lépcsőházának korlátait, illetve ajtókat festettek le a Budapest Bank budapesti Stratégiai Ügyfelek Üzletközpontjának munkatársai a Törődés Napja önkéntes akció keretében. A pénzintézet idén országszerte 37 helyszínen rendezi meg az eseményt - írják a hírportálunknak is megküldött közleményükben.

A hét képe: három hónapos a gödör

2015-09-22

Múlt héten pénteken egy a Madách utca és a Berzsenyi utca kereszteződésében idestova három hónapja éktelenkedő útbeomlást elkerítő korláton jelentek meg a képen látható táblák - "Kedves árok! Ma vagy három hónapos. Gratulálok!" - írták a jogosan türelmetlen ismeretlenek. A veszélyes helyen lévő gödör jelentősen akadályozta a forgalmas utak közlekedését. Az "emléktáblát" elhelyező személyek koszorúval is megemlékeztek a gödör három hónapos koráról.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás