Farkas Pál

A zeneiskola igazgatója száműzte őket, a pincében kellett gyakorolnia a zenekarnak

2016-04-13

Igazgatói utasításra nem engedte be a Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola portása a Dunakeszi Ifjúsági Zenekart a zeneiskola egyik teremébe sem, hogy megtartsa a próbáját - adta hírül a múlt héten a Dunakeszi-Hírhatár. A hírportál beszámolója szerint a gyerekek emiatt kénytelenek voltak az iskola pincéjében próbálni.

Legalja: kiszolgáltatott tanárok szájába adott szavakkal fenyegetnek a Művészeti Iskolát övező botrány kapcsán?

2015-09-16

Nem csitul a Hoványné Martikán Erika tanárnőnek a Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolából történő elküldését követő botrány. Miután sokan Farkas Pál igazgatót is kritizálták a méltatlan eljárása miatt, az intézmény tanárainak egy része (23 fő) közleményt jelentetett meg a városi híreket jellemzően közreadó Dunakeszipost nevű hírportálon. A huszonhárom személy aláírásával ellátott irományban a Zeneiskola Farkas Pál igazgatót támogató (vagy egyszerűen állásukat féltő) tanárai kritizálják velük egyet nem értő kollégáikat.

A Művészeti Iskola szülői közössége is levelet írt Farkas Pálnak és a tankerületi igazgatónak

2015-09-13

A Dunakeszi Művészeti Iskolában szeptember 8-án megtartott szülői értekezleten a szülők átadtak egy-egy levelet a Művészeti Iskola igazgatójának és Eich László tankerületi Igazgatónak, melyeket a Szülők a Dunakeszi Művészeti Iskoláért facebook-oldalon is hiánytalanul közzétettek - írja a Dunakanyar Hírszolgálat. A levelek változtatás nélkül alább olvashatók.

Fokozódik a botrány: pótfelvételi lesz a Művészeti Iskolában

2015-09-07

Mint korábban beszámoltunk róla, Farkas Pál, a Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója a tanévkezdés előtt négy nappal, egy két mondatos e-mailben közölte Hoványné Martikán Erikával, az intézmény színjátszósainak vezetőjével, hogy nem tart igényt a munkájára. Miután a diákok tudomására jutott a botrányos ügy, kiálltak a tanárnő mellett, a felháborodást érzékelve pedig az iskola igazgatója kezdett magyarázkodni. Közleményében kritizálta Hoványné Martikán Erikát, erre mintegy válaszul szülők egy csoportja bejelentette, hogy nem járatják tovább gyermeküket az iskolába.

Közszereplők is kiállnak Erika néni mellett

2015-09-07

Hoványné Martikán Erika ügye a város kulturális életének vesztesége - írja a Jobbik a tegnapi napon hírportálunkhoz eljuttatott közleményében. Hihetetlen, döbbenetes, felháborító - leginkább ezekkel a jelzőkkel tudjuk illetni az egész Dunakeszit megrázóan érintő esetet: Hoványné Martikán Erikát, a Művészeti Iskola színjátszósainak vezetőjét hirtelen és indoklás nélkül nem foglalkoztatja tovább Farkas Pál igazgató - áll Pánczél Ágnes, a Jobbik Dunakeszi Ifjúsági Tagozat tagja, Győrik Zsombor alelnök és Varga Zoltán Péter Pest megyei jobbikos képviselő közös közleményében.

Megszólalt a Zeneiskola igazgatója a kirúgott tanárnő ügyében

2015-09-03

Hoványné Martikán Erika tanárnő ügyében a Dunakeszi-Hírhatár szerkesztőségének küldte meg a Zeneiskola nevében közölt véleményét Farkas Pál, az intézmény igazgatója. A hírportálon megjelenő közleményt teljes egészében, változtatás nélkül közöljük.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Címkék