ellenőrzés

Ellenőrzés az utakon

2017-06-09

Átfogó rendőrségi ellenőrzés lesz a hétvégén az ittas járművezetők kiszűrésére. Háromnapos, országos közlekedésbiztonsági akciót indít ma az ittas és a bódult állapotban vezetők kiszűrésére a rendőrség.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) internetes oldalán azt közölte: az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata - TISPOL - éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség Magyarország egész területén fokozottan ellenőrzi a gépjárműveket péntek és vasárnap között.

ÁNTSZ - Nyakunkon a parlagfű szezon

2016-08-11

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal és az Országos Közegészségügyi Központ Aerobiológiai Monitorozási Hálózata felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy augusztus elején a parlagfű virágpora országszerte megjelent a pollencsapdákban, augusztus második hetétől pedig már várhatóan mindenhol tüneteket okozó koncentrációban lesz jelen a levegőben. Az előző évek tapasztalatai alapján a parlagfű pollenszórás tetőzése augusztus utolsó két hetében, illetve szeptember első hetében várható - olvasható a szakhatóság honlapján.

Parlagfű irtás: júliustól ellenőrzések Pest megyében

2016-06-22

Helyszíni ellenőrzésekkel vesznek részt a „Parlagfűmentes Magyarországért” programban a Pest Megyei Kormányhivatal járási földhivatali osztályai. Mivel a növény pollenje sokaknál súlyos allergiás tüneteket válthat ki, ezért irtása, és a földterületek fertőzöttségének visszaszorítása - egészségvédelmi okokból – a tulajdonosok és földhasználók számára törvényileg előírt feladat - olvasható a Kormányhivatal honlapján.

Fontos tudni, hogy a földhasználó a hatályos rendelkezés szerint köteles 2016. június 30-ig az ingatlanán a parlagfű virágbimbójának kialakulását megakadályozni, és ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig fenntartani.

Kormányhivatal: Befejeződött a húsvéti szezonális termékek fogyasztóvédelmi ellenőrzése

2016-03-30

A Pest Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi szakemberei a Húsvétot megelőző hetekben fokozottan ellenőrizték a szezonális termékek forgalmazását. Elsősorban a sonkákra, a különféle csokoládéból készült figurákra, a kalácsokra, a tormákra, a mustárokra, a majonézekre, a tojásokra és a tojásfestékekre, valamint a kölnikre helyezték a hangsúlyt - olvasható a tájékoztatás a Kormányhivatal honlapján.

Január végéig fokozott rendőri ellenőrzés lesz az egész országban

2015-12-01

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország egész területén - olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

Az országos rendőrfőkapitány 2015. december 1-jén 0 órától 2016. január 31-én 24 óráig Magyarország teljes közigazgatási területére vonatkozóan fokozott ellenőrzést rendelt el a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében.

Dunakanyar Hírszolgálat

Újra fokozott ellenőrzés a hétvégén

2015-06-26

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2015. június 26-án 13 órától 2015. június 28-án 24 óráig a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén - írja a Rendőrség hivatalos honlapja.

Újra fokozott rendőri ellenőrzés lesz a hétvégén

2015-06-19

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2015. június 19-én 13 órától 2015. június 21-én 24 óráig a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén - tette közzé a police.hu.

A fokozott ellenőrzés célja a megye területén történő - halálos kimenetelű és személyi sérüléssel járó - balesetek megelőzése érdekében az ittas vagy bódult állapotban vezető személyek kiszűrése, a szabályszegő járművezetők intézkedés alá vonása, a gyalogosok és a kerékpárosok közúti közlekedésére vonatkozó közlekedési szabályok betartása, a passzív biztonsági eszközök használatának, valamint a járművek műszaki állapotának ellenőrzése.

Újabb fokozott ellenőrzés

2015-05-07

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2015. május 8-án 13 órától 2015. május 10-én 24 óráig a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A fokozott ellenőrzés célja a megye területén történő - halálos kimenetelű és személyi sérüléssel járó - balesetek megelőzése érdekében az ittas vagy bódult állapotban vezető személyek kiszűrése, a szabályszegő járművezetők intézkedés alá vonása, a gyalogosok és a kerékpárosok közúti közlekedésére vonatkozó közlekedési szabályok betartása, a passzív biztonsági eszközök használatának, valamint a járművek műszaki állapotának ellenőrzése.

Újra fokozott ellenőrzés a hétvégén

2015-04-23

Fokozott ellenőrzés lesz a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2015. április 24-én 13 órától 2015. április 26-án éjfélig.

Az ellenőrzés célja a megye területén történő halálos kimenetelű és személyi sérüléssel járó balesetek megelőzése az ittas vagy bódult állapotban vezető személyek kiszűrésével, a szabályszegő járművezetők intézkedés alá vonásával, a gyalogosok és a kerékpárosok közúti közlekedésére vonatkozó közlekedési szabályok betartásával, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának és a járművek műszaki állapotának ellenőrzésével.

Maratoni sebességmérés csütörtökön - itt vannak a dunakeszi helyszínek

2015-04-15

2015. április 16-án 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig egy összeurópai sebességellenőrzés keretében országszerte komoly ellenőrzéseket hajtanak végre. A rendőrség korábbi felhívására számos állampolgári javaslat érkezett, melyeket a helyi adottságokhoz és a közlekedésrendészeti elemző munkához igazították a megyei főkapitányságok.

Dunakeszi hol mérnek? Olvasson tovább.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás