egészségügy

Ingyenes egészségügyi szűréseket tart a Jobbik

2018-02-02

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ingyenes egészségügyi szűréseket tart a választókerületben - tájékoztatta szerkesztőségünket a párt. Az eseményeken mindenkit várnak szeretettel, ahol az érdeklődők találkozhatnak az ellenzéki szervezet országgyűlési képviselőjelöltjével, a civilben egyébként egészségügyben is dolgozó Varga Zoltán Péterrel is, hogy megvitassák a közélet kérdéseit. A rendezvénysorozatot a párt már múlt héten megkezdte, azonban nincs ok az aggodalomra azok számára, akik az első három alkalomról lemaradtak: még 17 alkalommal várják az érdeklődőket.

A Jobbik szerkesztőségünknek elküldött felhívást az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

Átalakul Dunakeszi egészségügyi, szociális, gyermekjóléti és köznevelési rendszere

2016-02-07

Költséghatékonysági szempontból módosul a Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet és a Humán Szolgáltató Központ intézményrendszere - jelent meg a tájékoztatás a város honlapján. Mint írják, a képviselő-testület által jóváhagyott rendelet szerint az egészségügyi, szociális, gyermekjóléti és köznevelési intézményhálózatok két integrált intézményben történő működtetése valósul meg a jövőben: az egyikben a gyermekek ellátásával és közművelődéssel kapcsolatos, míg a másik intézményben az egészségügyi és szociális feladatok ellátása összpontosul.

Megújult a Mellközpont és a Tüdőgöndözó Vácott

2016-01-19

Korszerű digitális gépeket kapott a Mellközpont és a Tüdőgondozó Intézet - írják a váci Jávorszky Ödön Kórház honlapján.

Amint az a tájékoztatóban szerepel, sikeresen lezárult az egészségügyi eszközök energiamegtakarítását célzó Európai Uniós projekt. Az "Eszközfejlesztés a Jávorszky Ödön kórházban" című, tavaly nyáron kiírt pályázat megvalósítását az Európai Unió 458 millió forintos támogatással segítette.

Köztisztviselői nap és Semmelweis-nap - több közintézmény zárva lesz

2015-06-30

A Közszolgálati Tisztségviselők Napja és a Semmelweis-nap alkalmából több közintézmény is zárva tart a hét egyes napjain. Dunakeszi Város Polgármesteri Hivatala július 1-jén és és július 3-án is zárva tart, helyette július 7-én kedden 8-12 óráig és 13-16 óráig is nyitva tart, e napon mindkét időszakban várják az ügyeiket intézni szándékozókat.

A Dunakeszi Járási Hivatal szervezetébe tartozó valamennyi intézmény, így az Okmányiroda, a Hatósági Osztály, a Földhivatal és a Gyámhivatal is zárva tart július 1-jén.

Három új háziorvosi körzet Dunakeszin

2013-11-02

Dunakeszi Város Önkormányzata 2013. április 25-i ülésén módosította a háziorvosi-, gyermekorvosi és fogorvosi körzetekről szóló rendeletét, azonban az előbbiek kapcsán további egyeztetésekre volt szükség. Ennek során megállapították, hogy Dunakeszin az eddigi 13 háziorvosi körzeten túl további 3 körzet kialakítására van szükség a lakosság megfelelő szintű ellátásához. Október 24-i ülésén a képviselő-testület ennek megfelelően újfent módosította a jogszabályt, s meghatározta az új körzetekhez tartozó utcák jegyzékét.

Hírportálunkon mi is korrigáltuk az Intézmények menüpontban található keresőnk adatait, ahol minden lakos címét beütve tájékozódhat arról, hogy mely háziorvosi, gyermekorvosi, illetve fogorvosi körzetbe tartozik lakcíme alapján.

Nappali Ügyelet - Hitek és tévhitek

2013-01-18

A Dunakeszi-Online témában írt korábbi cikkének olvasottsága minden korábbi rekordot megdöntött hírportálunkon, így jól látható, hogy a dunakeszi lakosokat foglalkoztatja a téma. Múlt héten megjelentetett hírünkre számtalan bejegyzés érkezett a facebookon. Jórészt sajnálkozó vélemények az ügyelet megszűnésével kapcsolatban, de néhány hozzászólás alapján úgy ítéltük meg, hogy ez a téma igényel további boncolgatást - és több esetben némi pontosítást is.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Címkék

Állásajánlatok

Tartalom megosztás