Dunakeszi Rendőrkapitányság

Személyi szabadság megsértés miatt folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság

2017-04-11

A dunakeszi rendőrök személyi szabadság megsértésével gyanúsítják a 36 éves férfit - adja hírül a police.hu. Személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya G. Dezső 36 éves dunakeszi lakos ellen.

Beugrott a mozgó autóba - vádemeléssel zárult az ügy

2016-07-07

A Dunakeszi Rendőrkapitányság eljárást folytatott közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 46 éves budapesti férfi ellen - írja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

Kávét lopott egy 56 éves budapesti férfi a dunakeszi áruházból

2016-06-17

Nem először lopott kávét az az 56 éves budapesti férfi, akit a rendőrök 2016. június 8-án 12 óra 10 perckor fogtak el egy bevásárlóközpontban, Dunakeszin - tájékoztatta szerkesztőségünket a Dunakeszi Rendőrkapitányság. Mint írják, Cs. Béla az áruházból több, mint 20 csomag kávét próbált meg eltulajdonítani, mint később kiderült, értékesítés céljából. A férfit előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol az is kiderült, hogy néhány héttel korábban járt már a kapitányság illetékességi területén. Akkor egy másik áruházból lopott kávét.

Változik a rendőrkapitányság ügyfélfogadási ideje

2016-06-15

A police.hu honlapján megjelent tájékoztatás szerint a Dunakeszi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya tájékoztatta az állampolgárokat, hogy az engedélyügyi ügyfélfogadási idő a Dunakeszi Rendőrkapitányságon 2016. július 1-jétől az alábbiak szerint változik: kedd: 8-12 óráig és 13-15 óráig.

Dunakanyar Hírszolgálat

Dunakesziről és Gödről is loptak - előzetesben a dunakeszi fiú

2016-06-04

Lopás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság egy fiatalkorú dunakeszi fiú és szintén fiatalkorú társa ellen - tájékoztatta szerkesztőségünket a hatóság. A 16 éves fiatal és társa ellen 2016. április 18-án indult büntetőeljárás, mivel a gyanú szerint több vagyon elleni bűncselekményt - betöréseket és gépkocsi feltöréseket - követtek el.

Női ruhákat loptak - a rendőrség a lakosság segítségét kéri

2016-05-24

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást, melyhez a lakosság segítségét kérik. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két - ez idáig ismeretlen - nő 2016. május 10-én a kora délutáni órákban egy dunakeszi bevásárlóközpont egyik üzletében több női pólót és rövidnadrágot tulajdonított el. Az ismeretlen tettesekről a biztonsági kamera felvételt készített - írja szerkesztőségünknek is megküldött közleményében a Dunakeszi Rendőrkapitányság.

Hamis rendszámmal közlekedett a motoros

2016-05-16

2015. május 9-én a Dunakeszi Rendőrkapitányság fokozott közúti ellenőrzést hajtott végre Göd lakott területén belül a 2-es számú főúton. Az ellenőrzés során rendőri intézkedésre került sor F. Máté Gyulával szemben, aki az általa vezetett Honda típusú motorkerékpárral közlekedett Göd irányából Dunakeszi irányába - tájékoztatta szerkesztőségünket a Dunakeszi Rendőrkapitányság. Mint írják. az intézkedés alá vont személy a megállítást követően azonnal a motorkerékpár hátuljához ment.

A rendőrség rablás miatt keresi a két férfit - a lakosság segítségét kérik

2016-03-28

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen - írja a rendőrség hivatalos honlapja, a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2016. március 24-én 17 óra körüli időben mentek be az idős sértett dunakeszi lakásába és az ott lakó idős, beteg férfitől készpénzt és ékszereket követeltek. A sértett felelősségre vonta őket, hogy mit keresnek az ingatlanában, de ekkor az ismeretlenek bántalmazták, majd lefogták és a lakásában pénz után kutattak. Végül a férfi előző napon kézhez vett nyugdíját vitték el.

Az elkövetőkről grafika készült, mely a cikkben megtekinthető.

Vádat emeltek: a nyolcadik emeletről akarta kidobni nevelt gyerekeit egy dunakeszi férfi

2016-02-22

A férfi már hónapok óta terrorizálta a családját. Az, hogy mi folyik a dunakeszi családban úgy derült ki, hogy a férfi egy nap az autók elé lökte nevelt lányát. A kislány nem sérült meg, nevelőapja rendőrkézre került - írja az Origo. A férfival szemben most kiskorú veszélyeztetése és súlyos testi sértés kísérlete a vád - közölte a Pest Megyei Főügyészség.

Hamis meghatalmazással akart pénzt felvenni

2016-01-22

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat hamis magánokirat felhasználása vétség és csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. László 50 éves dunakeszi lakos ellen - írja a rendőrség hivatalos honlapja, a police.hu.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás