Dunakeszi alsó

Egy családi ház is kigyulladt szilveszterkor

2017-01-02

Kigyulladt egy családi ház egyik helyisége Dunakeszin, december 31-én, délelőtt - közölte tájékoztatásában a Katasztrófavédelem.

Mint írják, a száz négyzetméteres családi ház egy helyisége égett szombat délelőtt, a Margit utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet. A házban két ember tartózkodott, egyikük égési sérüléseket szenvedett, ezért őt a mentők kórházba szállították.

Módosul a sebességkorlátozás a Pálya utcán

2016-10-14

Elkészült a Pálya utca burkolatának felújítása, az útszakasz sokkal biztonságosabb lett, így feloldható az évekkel ezelőtt, az út rossz állapota miatt bevezetett forgalomkorlátozás - olvasható a tájékoztatás a város honlapján. Mint írják, az 50 km/h maximális sebességet jelző táblát 70 km/h-ra cserélik a Pálya utca Kápolna és Rozmaring utcák közötti szakaszán.

Újra egészségnap lesz Dunakeszi alsón

2016-10-06

Dr. Guba Ágnes háziorvos, Móczáné Sándor Mónika védőnő és a Dunakeszi Alsóért Egyesület szeretettel vár mindenkit az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő egészségnapjára október 8-án - olvasható az Egyesület honlapján.

Ingyenes tanácsadásokkal és szűrővizsgálatokkal, kedvezményes térítéses szűrővizsgálatokkal és egészséges termékek vásárával várnak minden kedves érdeklődőt a Muskátli utcai Közösségi Házban, 2016. október 8-án, szombaton, délelőtt 9 és 13 óra között.

Teljes útzár lesz a Pálya utcán augusztus 23-tól 31-ig

2016-08-17

A város honlapján megjelent tájékoztatás szerint elkezdődött a Pálya utca burkolatának teljes felújítása, melynek keretein belül megújul a Pálya utca teljes útszerkezete a Kápolna utcától egészen a vasúti aluljáró Budapest felőli oldaláig.

Mint írják, az útszakaszt 5 cm mélységben felszedik, új, korszerűbb és stabilabb alapokra helyezik, és 11 cm új burkolatot kap, amely hosszú távon biztosítja majd a kátyúmentes közlekedést.

Az aluljáró átépítése miatt a vasúti aluljárót teljes pályán lezárják 2016. augusztus 23-a és 2016. augusztus 31-e között.

Újabb lépés a biztonságos közlekedésért

2016-07-03

Sebességmérő kerül kihelyezésre a Pálya utca és a Muskátli utca kereszteződése előtt, mindkét irányban - jelent meg a város honlapján.

Mint azt főleg Dunakeszi-Alsó lakossága tapasztalta, sokszor a főváros közelségével arányosan nő a Dunakeszin áthaladó gépjárművek sebessége - az autósok hajlamosak túllépni a megengedett sebességhatárt, veszélyeztetve ezzel nem csupán a gyalogosokat, de a többi közúti közlekedőt is. Mivel a rend éber őrei sajnos nem lehetnek ott mindig mindenhol, ezért Dunakeszi Város Önkormányzata sebességmérővel ügyel a lakosok biztonságára.

Megújult a Közösségi Ház Dunakeszi alsón

2015-09-21

Átadták a megújult Közösségi Házat Dunakeszi alsón. Az épületen sor került a nyílászárók cseréjére és a hőszigetelés megújítására. A munkálatok augusztus 12-én kezdődtek, azokat augusztus 19-én tervezik befejezni - írta Benkő Tamás önkormányzati képviselő augusztus 14-i Facebook-bejegyzésében. Végül a befejezésre csak augusztus végén került sor, de a lényeg nem változott: az épület immár megújulva szolgálhat az alsói programok egyik helyszínéül.

Egészségnap lesz Dunakeszi alsón - ingyenes vizsgálatokkal várják az érdeklődőket

2015-09-20

Szeptember 26-án 9-13 óráig rendezik meg a harmadik egészségnapot Dunakeszi alsón. Dr. Guba Ágnes alsói háziorvossal és Móczáné Sándor Mónika alsói védőnővel ingyenes és kedvezményes térítéses vizsgálatokkal várunk minden kedves érdeklődőt a Közösségi házban - írja a Dunakeszi Alsóért Egyesület Facebook-oldalán.

Megújul a klubház Dunakeszi-alsón

2015-08-16

Kicserélik a nyílászárókat és a külső hőszigetelést is a több mint harmincéves épületen. A munkálatok augusztus 12-én kezdődtek, azokat augusztus 19-én tervezik befejezni - írja Benkő Tamás önkormányzati képviselő Facebook-bejegyzésében.

Megszűnhet a háziorvosi körzet Dunakeszi alsón

2015-07-21

A Dunakeszi Alsóért Egyesület facebook-oldalán jelent meg az információ, hogy Dióssi Csaba polgármester levében az alsói háziorvosi körzet lehetséges megszüntetéséről értesítette a lakosokat. A levél szerint még 300 darab bejelentkezés szükséges a doktornőhöz, különben megszűnhet a helyi orvosi ellátás - írja az Egyesület.

Az Egyesület a Dunakeszi alsói levelezőlistán a témában elindult tapasztalatcsere, a lakosok jó véleménye alapján arra biztat mindenkit, hogy minél többen hivatalosan is kérjék át magukat Dr. Guba Ágnes doktornő alsói körzetébe, hogy így akadályozzák meg a Dunakeszi alsón működő háziorvosi körzet megszűnését.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Címkék