Dunakeszi-alsó

Fáklyás felvonulást tartanak ma Dunakeszi alsón

2013-11-30

Ma fáklyás felvonulást tartanak Dunakeszi alsón, mely a Mezei Sörözőtől indul, Dunakeszi alsó utcáin át a repülőtérig tart, ahol tábortűzzel köszöntik a telet és emlékeznek meg a szervezők a városrész elektromos hálózatának 1974. november végi átadásáról - olvasható a facebookon található felhívásban.

Benkő Tamás nyerte az időközi választást

2013-03-24

Benkő Tamás, a Fidesz jelöltje győzött a dunakeszi 7-es számú egyéni választókerületben tartott időközi képviselő-választáson, amire a korábbi képviselő halála miatt került sor - közölte a voksok összeszámlálását követően, vasárnap este a település jegyzője az MTI-vel.

Molnár György tájékoztatása szerint a 36,91 százalékos részvétellel zárult választáson a legtöbb, 563 voksot Benkő Tamás (Fidesz) kapta, így ő ülhet a város képviselő-testületében megüresedett helyre.

Benkő Tamás közösségi párbeszédet kezdeményezett

2013-03-01

Közösségi párbeszédet kezdeményez a Zöld Alsó című, a 2003 és 2006 közötti időszak után ezekben a napokban ismét megjelentetett ingyenes közéleti újságjában online-módon is Benkő Tamás - jelentette be mai facebook-bejegyzésében a Fidesz képviselőjelöltje.

A kérdőívvel célom, hogy Dunakeszi 7. számú választókörzetében élő lakótársaim valós, időszerű problémáit, fejlesztési javaslatait ismerhessem meg, amelynek segítségével közösen megrajzolhatjuk lakókörzetünk "igénytérképét" - írja Benkő Tamás, aki egyúttal megköszöni a lakók közreműködését.

Az MSZP is indul a választáson

2013-02-19

Másodikként adta le az induláshoz szükséges ajánlószelvényeket a Magyar Szocialista Párt jelöltje hétfőn, a Helyi Választási Bizottságnál. A Bizottság mai ülésén nyilvántartásba vette a képviselőjelöltet. Miután semmiféle anyagot a mai napig szerkesztőségünkhöz nem juttattak el, így a nyilvántartásba vételi határozat, valamint a választókerületben kiszórt kampányanyaguk alapján tudjuk, hogy a szocialisták Feketéné Dr. Miczki Melindát, a Pest Megyei Közgyűlés tagját indítják a választáson.

Benkő Tamás lesz a Fidesz jelöltje

2013-02-13

A Fidesz Benkő Tamást, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának vezetőjét indítja a 7. számú választókerületben március 24. napjára kiírt időközi választáson. A jelöltet Dióssi Csaba, a Fidesz választókerületi elnöke a polgármesteri irodában készített felvételen mutatta be a Telekeszi TV-ben.

Bemutatta jelöltjét a Jobbik

2013-02-02

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Bernát Kristófot indítja Dunakeszin, a 7-es számú választókörzetben, ahol Fodor Sándorné önkormányzati képviselő halála miatt kellett időközi választást kiírni.

Március 24-én tartják az időközi választást

2013-01-22

A Dunakeszi Helyi Választási Bizottság tegnapi napon tartott ülésén 2013. március 24. napjára írta ki a Dunakeszi-alsót, illetve a nagyállomás környékét magában foglaló körzetben az időközi képviselő-választást. Mint arról korábban beszámoltunk, az időközi választást a mandátum megüresedésétől számított 30 napon belül kell kiírni, esetünkben január 22-ig volt erre idő, így a HVB az utolsó pillanatban hozta meg döntését.

Az Önkormányzat reagált a Dunakeszi-alsón élők felvetéseire

2013-01-18

A Dunakeszi Alsóért Egyesület facebook oldalán közzétett hírlevelében számol be a Dunakeszi-alsón 2012. október 5-én megtartott lakossági fórum óta eltelt időszakról.

"A Lakossági Fórum után nagyon sok pozitív, bizakodó levelet kaptunk, amiben jeleztétek hogy jó úton kezdtünk el járni. "Végre történik már valami Dunakeszi alsón; Már 40 éve lakom itt, de a Polgármester még nem jött el egyszer sem, stb." A nagyszámú részvétel is bizonyította azt, hogy az itt lakók nyitottak a változásra, és nagyon sokan szeretnének tenni lakóhelyük élhetőbbé tételéért és fejlődéséért" - írja az Egyesület hírlevelében.

Korszerűsíthetik a szennyvíz-tisztítót Dunakeszin?

2009-04-25

Korszerűsítik a szennyvíztisztítót jövőre Dunakeszin, miután több mint 600 millió forintot nyert erre a célra a Duna Menti Regionális Vízmű (DMRV) Zrt. a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretén belül - adta hírül az MTI.

Vogel Csaba a Távirati Irodának elmondta: nettó 601 millió 438 ezer forint áll rendelkezésre a dunakeszi beruházáshoz, így 2010-re egy igen korszerű technológiával működő, a jelenleginél nagyobb tisztítókapacitású telep létesülhet. A 313 millió 538 ezer forintos pályázati önerőt a beszedett közműfejlesztési díjakból fedezik.

Füstölni kezdett egy villanymozdony Dunakeszi-alsónál

2008-08-07

Füst keletkezett egy Budapestről Párkányba tartó tehervonat villanymozdonyának gépterében Dunakeszi-alsó állomáson csütörtök este, a vonatok átmenetileg egy vágányon járnak Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között - közölte a MÁV sajtófőnöke.

A tűzoltók még a helyszínen vannak, a történtek miatt egy vonat mintegy háromnegyed órát késett - mondta Kavalecz Imre.

MTI

A vészhelyzet elhárítsa után a forgalom mindkét vágányon helyreállt.

Dunakeszi-Online

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás