baleset

Baleset Dunakeszin a Fóti út és a Batthyány Elemér utca kereszteződésében

2020-03-02

Kisebb, koccanásos baleset történt kora délután Dunakeszin, a Fóti út és a Batthyány Elemér utca kereszteződésében, a Kinizsi focipálya sarkánál - tájékoztatta szerkesztőségünket a Rendőrség. A beszámoló szerint személyi sérülés nem történt.

A helyszínről származó képet a Keszi Channel készítette.

Dunakeszi-Online

Közlekedési baleset a Fő úton, a benzinkúttól északra

2020-02-29

Közlekedési baleset történt Dunakeszin, a Fő úton, a Barátság útja kezdeténél található benzinkúttól északra, a kínai étterem magasságában - tájékoztatott a rendőrség. A rendőrség helyszíni szemléje várhatóan egy órán át fog tartani. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

Dunakeszi-Online

A kép illusztráció.

Gyorshír: baleset az M0-áson, teljes útzár Dunakeszi közelében

2020-02-25

Baleset történt az M0-ás autóúton az M3-as autópálya lehajtója előtt a fóti és a dunakeszi lehajtók irányában. A rendőrség tájékoztatása szerint teljes útzár van érvényben, azonban egy forgalmi sávon hamarosan megindulhat a forgalom. Információink szerint két gépjármű ütközött és az egyik megpördül, utóbbi akadályozza a forgalmat. Személyi sérülésről nincs hír.

Dunakeszi-Online

Képünk illusztráció.

Gyermekek sérültek a tegnapi balesetben

2016-11-11

Két személyautó ütközött egy kisteherautóval csütörtök reggel az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es lehajtó után - közölte a katasztrófavédelem és az Útinform az MTI-vel. A baleset után a térségben több kilométer hosszan araszolt a forgalom.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: az autóút 72-es kilométerénél történt karambol során az egyik autó felborult és a tetején állt meg, a műszaki mentésen fővárosi tűzoltók dolgoztak. A helyszínről két gyereket megfigyelésre kórházba vittek - tette hozzá.

Újra mindkét vágányon járnak a vonatok Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között

2016-10-24

Újra mindkét vágányon járhatnak a vonatok Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között - közölte a Mávinform sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.

Urbán Attila azt írta, hogy befejezték a helyszínelést ezen a szakaszon, várhatóan kora délutánra áll helyre a menetrend szerinti közlekedés a Budapest-Vác-Szob vonalon.

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Vác-Szob vonalon

2016-10-24

Gázolás miatt húsz-harminc percet késnek a vonatok a Budapest-Vác-Szob vonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.

Urbán Attila tájékoztatása szerint Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között ütött el egy EuroCity egy ismeretlen embert, aki a baleset következtében meghalt.

Három méteres vízóraaknába esett egy dunakeszi nő - kimentették

2016-10-15

Közel három méteres vízóraaknába esett egy idős asszony péntek délután Dunakeszin, a Katona József utcában - tájékoztatta szerkesztőségünket Csámpai Attila tűzoltó törzszászlós, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Mint a tájékoztatásban olvasható, a fővárosi hivatásos tűzoltók kommunikálni tudtak az idős emberrel, de az mozdulni nem tudott. A történetnek szerencsés vége lett: a mentőszolgálat szakembereinek irányításával a tűzoltók a bajbajutott embert az aknából kiemelték és átadták a mentőknek.

Dunakeszi-Online

Halálos vonatgázolás miatt késtek ma a vonatok Göd és Dunakeszi között

2016-08-30

Halálra gázolt egy embert a Prágából Budapestre tartó Csárdás EuroCity Göd és Dunakeszi között kedden, ezért ezen a szakaszon leállították a vonatforgalmat - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

A rendőrség a helyszínelést délelőtt folytatta, a vasúttársaság vonatpótló buszokkal szállította az utasokat Göd és Dunakeszi között, az autóbuszos közlekedés és az átszállások miatt egy időre meghosszabbodott a vonatok menetideje a Budapest-Vác-Szob vonalon.

Később újraindult a vonatközlekedés

Egy ember kirepült az autóból a reggeli fóti balesetben

2016-08-14

Lámpaoszlopnak ütközött egy személyautó Fóton, a bevásárlóközpont felé vezető körforgalomban, vasárnapra virradóra - tájékoztatta szerkesztőségünket Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Mint írja, a gépkocsiban hárman utaztak, egyikőjük kirepült a járműből és súlyos sérüléseket, az autóban utazó másik két ember könnyű sérüléseket szenvedett.

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.

A Dunába csúszott egy autó a dunakeszi kompkikötőnél - képekkel frissítve

2016-07-24

A Dunába csúszott egy személygépkocsi Dunakeszin, a Rév úti kompkikötőnél, szombat éjfélkor - tájékoztatta szerkesztőségünket Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A járműben senki nem tartózkodott a baleset idején. A fővárosi hivatásos tűzoltók a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a személyautót a vízből kiemelték, a tulajdonosának átadták - írja a szóvivő.

Dunakeszi-Online

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás